Reprezentanta Hyundai Termeni și condiții

Prin utilizarea şi vizitarea site-ului hyundaidibas.ro („Site”) utilizatorii sunt de acord cu termenele şi condiţiile aplicabile. Dacă nu sunteţi de acord cu acestea, vă rugăm să nu utilizaţi şi să nu vizitaţi Site-ul.

Administratorii Site-ului au dreptul de a modifica în orice moment termenele şi condiţiile aplicabile, fără a fi necesară notificarea prealabilă a autorilor şi / sau utilizatorilor. Dupa publicarea pe Site a termenelor şi condiţiilor modificate, acestea devin automat aplicabile. Prin urmare, vă sugerăm să revedeţi periodic prezenta secţiune.

Utilizatorii sunt unicii responsabili pentru conţinutul ridicat (fotografii, texte etc.), pentru comentariile postate pe site-ul hyundaidibas.ro şi pentru consecinţele postărilor lor, inclusiv pentru respectarea cerintelor privind protectia datelor cu caracter personal.

RESPONSABILITATEA COMENTARIILOR

Administratorii Site-ului nu au nici un fel de responsabilitate pentru comentariile postate de utilizatori.

Administratorii Site-ului vor înlătura orice conţinut sau comentariu cu privire la care au fost notificaţi că încalcă drepturilor de proprietate intelectuală ale terţilor. Administratorii Site-ului îşi rezervă dreptul de a înlătura orice conţinut sau comentariu fără o notificare prealabilă a autorului.

Autorii şi utilizatorii acordă Site-ului şi administratorilor acestuia dreptul de a publica şi utiliza în orice mod conţinutul ridicat şi comentariile postate, inclusiv, dar fără a se limita la scopuri de promovare. De asemenea, autorii şi utilizatorii înţeleg şi acceptă faptul că administratorii Site-ului au dreptul de a păstra pe servere proprii o copie a clipurilor chiar după ce acestea au fost îndepărtate sau şterse de către autori.

HYPERLINK-URI CĂTRE ALTE SITE-URI

Conțintul acestui website (texte, imagini) poate conține hyperlink-uri către alte site-uri ale altor companii. Administratorul acestui website nu este responsabil pentru conținutul și strategia de protecție a datelor ale acestor companii. Un hyperlink către alți furnizori de servicii nu înseamnă că Administratorul site-lui are vreo influență asupra website-ului către care se fac hyperlink-urile și/ sau le adoptă ca fiind ale sale. Administratorul site-ului se disociază în mod exptres de conținutul altor furnizori de servicii către care utilizatorii acestui site obțin acces prin lilnk-urile plasate în acest website. Conțintul acestor website-uri nu constituie răspunderea de partea Administratorului site-ului. Administratorul site-ului nu poate fi considerat responsabil pentru informații ilegale, eronate sau complete sau pentru prejudicii care decurg din folosirea informațiilor obținute prin accesarea acestor hyperlink-uri.

SECURITATE ȘI SERVERE

Administratorul site-ului ia toate măsurile tehnice și organizaționale să protejeze datele clienților de orice manipulare accidentală sau intenționată, pierderea, distrugerea sau accesul persoanelor neautorizate. Măsurile noastre de securitate sunt îmbunătățite permanent în acord cu ultimele dezvoltări tehnologice.

POLITICA DE CONFIDENȚIALIATE

Protecția datelor personale este de cea mai mare importanță pentru hyundaidibas.ro, de aceea hyundaidibas.ro se angajează să vă protejeze intimitatea.

Prin utilizarea acestui site și / sau serviciile noastre, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale, așa cum este descris în această politică de confidențialitate.

PRINCIPII DE PROTECŢIE A DATELOR

Ne angajam să urmam urmatoarele principii de protecţie si prelucrare a dateleor cu caracter personal:

CE DATE PERSONALE COLECTĂM

hyundaidibas.ro poate colecta date personale în una din următoarele moduri:

Noi procesam datele dvs. personale pentru a indeplini obligatiile care decurg din lege si / sau pentru a folosi datele dumneavoastra personale pentru optiunile prevazute de lege. Salvăm informațiile dvs. de facturare și alte informații culese despre dvs. atât timp cât este necesar în scopuri contabile sau alte obligații care decurg din termene legale, dar nu mai mult de 5 ani.

Nu înregistrăm date personale atunci când vizitați acest website. Pentru analize statistice, singura informație este pagina vizitată și IP-ul adresei userilor care au lăsat comentarii. Ca utilizator de Internet, rămâneți anonim.

DREPTURILE PERSOANELOR VIZATE

În legătură cu procesarea datelor dvs personale, aveți următoarele drepturi:

CINE ARE ACCES LA DATELE DVS PERSONALE

Nu vom dezvălui datele dvs. personale terților sau institutiilor publice decat atunci când suntem obligați din punct de vedere legal să facem acest lucru. Am putea dezvălui datele dvs. personale unor terțe părți dacă v-ați dat acordul sau dacă există alte motive legale pentru aceasta.

CUM PUTEM SECURIZA DATELE DVS PERSONALE

Facem tot posibilul pentru a păstra datele dvs. personale în siguranță. Utilizăm protocoale sigure pentru comunicare și transfer de date (cum ar fi HTTPS). Folosim anonimizarea și pseudonimizarea acolo unde este potrivit. Monitorizăm sistemele noastre pentru posibile vulnerabilități și atacuri. Chiar dacă încercăm tot ce ne sta in putinta, nu putem garanta securitatea informațiilor. Cu toate acestea, ne angajam să notificam autoritățile competente privind încălcările protectiei datelor. De asemenea, vă vom anunța dacă există o amenințare la adresa drepturilor sau intereselor dvs. Vom face tot ce putem în mod rezonabil pentru a preveni încălcarea securității și pentru a asista autoritățile în cazul în care vor apărea încălcări.

POLITICA FAȚĂ DE MINORI

Nu intenționăm să colectăm cu bună știință informații de la minori. Nu vizăm minorii ca principali beneficiari ai serviciilor noastre.