Reprezentanta Hyundai Modele Hyundai i30 Fastback

Hyundai i30 Fastback, combinația perfectă de stil și performanță

Unul dintre cele mai apreciate modele Hyundai disponibile în prezent este Hyundai Fastback i30. Șoferii din întreaga lume apreciază autoturismul pentru maniera în care combină designul elegant cu performanțele remarcabile.

În varianta i30, Hyundai Fastback impresionează grație interiorului minimalist și exteriorului sportiv, dar deosebit de rafinat. Hyundai i30 Fastback prezintă linii elegante și are capotă alungită, element specific modelelor de mașini coupe. În același timp, are un portbagaj foarte voluminos, cu o capacitate de 450 de litri, asemeni autoturismelor din clasa sedan. În plus, un i30 Fastback de la Hyundai oferă satisfacție șoferilor și cu ajutorul performanțelor pe care le garantează, din punct de vedere al puterii și controlului. La HyundaiDibas.ro găsești Hyundai i30 Fastback la prețuri atractive, cu motor de 120 sau 140 CP și transmisie manuală sau automată, cu dublu ambreiaj.

i30 Fastback și alte modele Hyundai cu design armonios, care inspiră rafinament și sportivitate

Hyundai Fastback i30 are preț excelent, raportat și la alte dotări și caracteristici ale modelului. Acesta dispune de faruri și lumini de zi cu LED, jante din aliaj, cameră video pentru mersul în marșarier, volan și schimbător îmbrăcate în piele și climatizare automată! Variantele de Fastback Hyundai i30 sunt dotate și cu închidere centralizată, prin telecomandă.

În locațiile noastre din București și Ploiești vei găsi opțiuni de preț la Hyundai i30 Fastback din România de excepție și vei putea să testezi și alte modele Hyundai, precum Hyundai Santa Fe, Hyundai i10, Hyundai Bayon, Hyundai i20, Hyundai i30 sau Hyundai Kona. Te invităm să te programezi direct de pe site-ul nostru, pentru o sesiune de test drive!

Eleganta si performanta.
i30 Fastback - rafinament si performante dinamice. - i30 Fastback impresioneaza prin exteriorul care inspira rafinament si sportivitate. Silueta combina proportiile dinamice, specifice modelelor coupe - linia eleganta a plafonului, capota alungita si caroseria robusta – cu cele ale unui sedan, punand la dispozitia clientilor un portbagaj generos de 450 de litri.
La designul armonios contribuie si luminile de zi cu LED, pozitionate sub farurile cu LED, precum si jantele din aliaj de 17" si 18". Pentru o experienta agila, sasiul a fost coborat cu 5 mm fata de varianta in cinci usi, iar rigiditatea suspensiei a crescut cu 15%.
Design remarcabil.
Grila frontala de mari dimensiuni contureaza personalitatea puternica a modelului.
Hyundai i30 Fastback - hyundaidibas - 7
Experiente dinamice.
iHyundai i30 Fastback dispune de o gama noua de motorizari.
Hyundai i30 Fastback - hyundaidibas - 8
Element distinctiv de design.
Grila frontala de mari dimensiuni prezinta un design de tip 3D, oferind modelului un aspect distinctiv.
Hyundai i30 Fastback - hyundaidibas - 9
Jante de aliaj
Hyundai i30 Fastback - hyundaidibas - 10
 • Faruri cu LED
 • Lumini de zi cu LED
 • Volan si schimbator viteze imbracate
  in piele
 • Camera video marsarier
 • ISG (Idle Stop & Go) - sistem Start / Stop
 • Climatizare automata
 • Priza suplimentara portbagaj
 • Scaune fata incalzite
 • Inchidere centralizata cu telecomanda
 • Senzor de parcare spate
 • Sistem de monitorizare presiune pneuri
Performanta si eficienta.
1,0 T-GDi
propulsor pe benzină
Motorul 1,0 T-GDi furnizeaza 120 CP si un cuplu maxim de 171,1 Nm/ 1.500 - 4.000 rpm, fiind asociat unei transmisii manuale in 6 trepte.
1,4 T-GDi
motor pe benzină
Motorul 1,4 T-GDi furnizeaza 140 CP si un cuplu maxim de 242 Nm/ 1.500 rpm, fiind asociat unei transmisii manuale in sase trepte sau automate cu dublu ambreiaj, in sapte trepte.
Hyundai i30 Fastback - hyundaidibas - 13

Noile modele Hyundai, cu adevarat fantastice.

Te invitam la un Test Drive intr-unul dintre showroom-urile noastre Hyundai, pentru a redescoperi placerea de a conduce. Daca doresti mai multe informatii despre noile modele Hyundai, iti stam la dispozitie!
Programează un Test Drive