Reprezentanta Hyundai Modele Hyundai Tucson
Design revolutionar.
Performante electrizante.
Bine ai venit la bordul Tucson! Cu un design revolutionar, noul model al gamei Hyundai dispune de tehnologii avansate, dar si de o gama variata de sisteme de propulsie electrificata.

Sisteme de propulsie electrificata

Modelul Hyundai dispune de trei versiuni de propulsie electrificata. Odata cu lansarea pe piata a versiunilor hybrid, plug-in hybrid si cu sistem mild hybrid de 48 V pentru Tucson, Hyundai pune la dispozitia clientilor cea mai variata gama de sisteme de propulsie electrificata din segmentul modelelor SUV de clasa compacta.

Hyundai Tucson - hyundaidibas - 1

Design revolutionar

Exteriorul Tucson a fost proiectat pentru a exprima ceea ce designerii Hyundai denumesc „Parametric Dynamics”, un stil care foloseste linii, fatete, unghiuri si forme, pentru o estetica indrazneata si remarcabila, precum si pentru a adauga un aer futurist noului model. De asemenea, luminile de zi sunt perfect integrate in grila frontala si pot fi activate doar de catre conducatorul auto.

Hyundai Tucson - hyundaidibas - 2

Pachet avansat pentru siguranta

Noul Tucson integreaza cele mai recente tehnologii, pentru siguranta si asistenta conducatorului auto.

Hyundai Tucson - hyundaidibas - 3
Hyundai Tucson - hyundaidibas - 4
Design exterior
O abordare revolutionara a designului.
Caroseria noului Tucson este mai mare si mai ampla in comparatie cu modelele din generatiile anterioare. Capota alungita, consolele scurte si ampatamentul intins confera modelului alura si personalitatea unui coupe. In laterale, panourile urmaresc, in unghiuri precise, aceeasi linie de design „Parametric Dynamics”. Aceste suprafete unghiulare creeaza un contrast intre silueta delicata si detaliile masculine, sugerand senzatia de miscare continua, chiar si atunci cand autovehiculul stationeaza. Formele atletice se dizolva in unghiurile arcuite ale rotilor, unde jantele din aliaj confera modelului o statura dinamica si puternica.
Hyundai Tucson - hyundaidibas - 5
Tema designului exterior -
„Parametric Dynamics”.
Noua tema de design - „Parametric Dynamics” – este evidentiata de luminile de zi (DRL), perfect integrate in grila frontala. Datorita tehnologiei half-mirror, in momentul in care luminile de intalnire sunt aprinse, finisajul cromat al grilei se metamorfozeaza in forme asemanatoare pietrelor pretioase, conferind o alura spectaculoasa elementelor aerodinamice.

Accente spectaculoase.

Profilul sportiv al noului Tucson este accentuat de linia cromata cu forma parabolica, care se intinde de la oglinzile laterale pana la montantul posterior.

Hyundai Tucson - hyundaidibas - 6

Lumini parametrice integrate.

In partea din spate, luminile parametrice integrate continua aceeasi tema de design. De asemenea, bara prezinta detalii de tip parametric cu efect tridimensional, combinate cu elemente sportive.

Hyundai Tucson - hyundaidibas - 7

Jante din aliaj de 19 inchi.

Jantele din aliaj de 19 inchi, disponibile optional, accentueaza personalitatea puternica a modelului.

Hyundai Tucson - hyundaidibas - 8
De la un model concept la designul revolutionar.
Limbajul de design al noului Tucson are ca sursa de inspiratie modelul concept Vision T, dezvaluit in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles 2019. Modelul de clasa SUV, care se afla la cea de-a patra generatie, integreaza noua directie stilistica Hyundai „Sensuous Sportiness”.
Design interior
Habitaclul elegant imbina confortul cu tehnologia.
Datorita sistemelor actualizate de tehnologie si de conectivitate, habitaclul spatios al noului Tucson este un univers in care grijile cotidiene dispar.
Hyundai Tucson - hyundaidibas - 14
Mereu conectat pentru o experienta digitala avansata.
Noul Tucson este echipat cu sisteme actualizate de tehnologie si de conectivitate.

Iluminare ambientala.

Luminile ambientale sunt pozitionate in partea inferioara a consolei, in spatiul destinat incarcarii wireless, precum si in buzunarele portierelor. Sistemul ofera 64 de culori si 10 niveluri de luminozitate, pentru multiple posibilitati de personalizare.

Hyundai Tucson - hyundaidibas - 15

Tehnologie shift-by-wire.

Pozitionata ergonomic, consola centrala a fost reproiectata, utilizand tehnologia shift-by-wire.

Hyundai Tucson - hyundaidibas - 16

Confort sporit.

Pasagerii din spate se pot bucura de un spatiu suplimentar de 26 mm pentru picioare, oferit atat pentru versiunile hybrid, cat si pentru cele clasice, datorita plasarii ingenioase a bateriei sub scaunele din spate.

Hyundai Tucson - hyundaidibas - 17

Sistem de rabatare scaune spate.

Pentru confort sporit, scaunele din spate pot fi pliate acum intr-un raport 4:2:4.

Hyundai Tucson - hyundaidibas - 18

Portbagaj generos.

Volumul portbagajului a crescut, in functie de specificatiile fiecarui model, oferind pana la 620 l pentru bagaje cu scaunele ridicate si pana la 1.799 l cu scaunele rabatate.

Hyundai Tucson - hyundaidibas - 19
Confort
Spatiu extins.
In comparatie cu versiunea anterioara, Tucson este mai lung cu 20 mm, mai lat cu 15 mm si are un ampatament mai mare cu 10 mm.

Functia Walk-in.

Functia Walk-in permite rabatarea scaunului pasagerului din dreapta printr-o simpla apasare a butonului.

Hyundai Tucson - hyundaidibas - 20

Mai mult spatiu.

Spatiul pentru bagaje poate fi rapid reconfigurat datorita banchetei rabatabile.

Hyundai Tucson - hyundaidibas - 21

Tehnologia Multi-Air Mode.

Disponibila in premiera pentru un autovehicul al gamei Hyundai, tehnologia Multi-Air Mode combina canale circulare pentru aerul conditionat si pentru incalzire, pentru o dispersare mai fluida a fluxului de aer. Acest mod poate fi activat si dezactivat, in functie de preferintele conducatorului auto.

Hyundai Tucson - hyundaidibas - 22

Sistemul de climatizare.

Sistemul de climatizare permite acum ajustarea individuala a temperaturii optime atat pentru ocupantii locurilor din fata, cat si pentru pasagerii din spate.

Hyundai Tucson - hyundaidibas - 23
Hyundai Tucson - hyundaidibas - 24
Performanță
Gama variata de sisteme de propulsie electrificata.
Noul Tucson dispune de trei versiuni de propulsie electrificata si doua versiuni termice, combinate cu patru optiuni de transmisie.

Hybrid

Varianta hybrid – care este echipata cu noul motor Smartstream pe benzina de 1,6 litri T-GDi combinat cu un propulsor electric de 44,2 kW, alimentat cu o baterie litiu-ion polimer de 1,49 kWh – ofera 230 CP si cuplu de 350 Nm.

Hyundai Tucson - hyundaidibas - 25

Plug-in hybrid

O versiune plug-in hybrid cu un motor T-GDi de 1,6 litri, 265 CP va fi, de asemenea, disponibila in anul 2021.

Hyundai Tucson - hyundaidibas - 26

48V mild hybrid

Hyundai a combinat tehnologia mild hybrid de 48 V cu motorul T-GDi de 1,6 litri, care dispune de 150 CP.

Hyundai Tucson - hyundaidibas - 27
Siguranță
Noi functii Hyundai SmartSense.
Pachetul Hyundai SmartSense, disponibil pentru noul Tucson, integreaza cele mai recente sisteme pentru siguranta ta si a celor dragi.

Noile modele Hyundai, cu adevarat fantastice.

Te invitam la un Test Drive intr-unul dintre showroom-urile noastre Hyundai, pentru a redescoperi placerea de a conduce. Daca doresti mai multe informatii despre noile modele Hyundai, iti stam la dispozitie!
Programează un Test Drive