Designul intalneste tehnologia intuitiva.
PRETURI
Motorizare Echipare Pret lista Pret promotie Pret Program Hyundai 2022* Pret Program Remat 2022**
Noul i20, 5DR, 1,2 l, 84 CP, Comfort Comfort 15.351 € 13.864 € 12.364 € 10.839 €
Noul i20, 5DR, 1,2 l, 84 CP, Led Line Led Line 18.029 € 16.422 € 14.923 € 13.398 €
Noul i20, 5DR, 1,0 l, T-GDi, 100 CP, M-Hybrid 48V, Led Line Led Line M-Hybrid 19.992 € 18.267 € 16.767 € 14.327 €
Noul i20, 5DR, 1,0 l, T-GDi, 100 CP, M-Hybrid 48V, 7DCT, Led Line Led Line M-Hybrid cu 7 DCT 21.301 € 19.457 € 17.957 € 15.517 €
Preturile sunt exprimate in euro si contin TVA.
Hyundai Di-Bas isi rezerva dreptul de a modifica si de a actualiza preturile, fara un anunt in prealabil.

*Oferta supusa unor termene si conditii, valabila in limita stocului disponibil. Valoare obtinuta prin scaderea din pretul de promotie a reducerii comerciale de 1.500 € (TVA inclus) oferite de Hyundai Di-Bas, calculate in euro. Pretul nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

**Oferta supusa unor termene si conditii, destinata persoanelor fizice, in limita stocului disponibil. Valoare obtinuta prin scaderea din pretul de promotie a reducerii comerciale de 1.500 €, TVA inclus, oferita de catre Hyundai Di-Bas, calculata in euro si a contravalorii primei de casare de 7.500 RON, disponibila in PSIPAN, derulat de catre Administratia Fondului pentru Mediu si finantat din Fondul pentru Mediu, respectiv a unui ecobonus de 1.500 RON, pentru autovehiculele cu emisii CO2 sub 105 g/ km si a unui ecobonus de 3.000 RON, pentru autovehiculele M-Hybrid. Pretul nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.
Design exterior
In lumina reflectoarelor.
Hyundai i20 se remarca prin noul design, inspirat de filosofia globala Hyundai „Sensuous Sportiness” - primul model din Europa care integreaza noua directie stilistica.

Semnatura unica a sistemului de iluminare.

Farurile cu LED sunt evidentiate de luminile de zi, conectandu-se vizual cu partea din spate pentru un aspect unic.

Dinamic si sportiv.

Grila frontala de tip cascada, care se extinde spre partile laterale, accentueaza dimensiunile generoase ale exteriorului.

Design remarcabil.

Luneta integreaza blocurile optice spate cu forma alungita, completand aspectul general armonios.

Design interior
Confort și eleganta.
Un element specific de design il reprezinta liniile orizontale, care acopera plansa de bord, sporind eleganta habitaclului. Designul portierelor integreaza liniile plansei de bord, fiind inspirate din forme regasite in natura. De asemenea, clientii noului i20 se pot bucura de o noua tehnologie pentru iluminarea ambientala.

Interior elegant.

Designul interior reliefeaza liniile orizontale ale bordului, elemente distinctive ale noului habitaclu.

Mereu conectat.

Pentru flexibilitate sporita, modelul dispune de comenzi pe volan. Instrumentarul de bord si display-ul central au fost integrate in doua ecrane de 10,25 inchi, respectiv de 8 inchi, incorporate in plansa de bord. De asemenea, pasagerii din spate beneficiaza de conectivitate USB.

Portbagaj generos.

In comparatie cu predecesorul, volumul portbagajului a crescut cu 25 de litri, ajungand la 351 de litri.

Performanță
Mai multe opțiuni.
Noul i20 este disponibil cu doua variante de propulsoare si trei tipuri de transmisie. La baza gamei se afla propulsorul 1,2 MPi, care dezvolta 84 CP si este asociat unei cutii de viteze manuala cu 5 trepte (5MT). Motorizarea 1,0 T-GDi, 100 CP este echipata in premiera cu sistemul mild hybrid 48 V, care poate fi asociat unei cutii de viteze cu dublu ambreiaj si 7 trepte (7DCT) sau cutiei de viteze manuala inteligenta, cu 6 trepte (iMT).

Sistemul mild hybrid de 48 V.

Sistemul de 48 V permite reducerea consumului si a emisiilor de CO2.

Transmisie manuala inteligenta (iMT).

Cu ajutorul iMT, in momentul decelerarii, motorul este decuplat de la transmisie, permitand autovehiculului sa ruleze liber. Tehnologia a fost proiectata pentru a spori eficienta consumului de combustibil.

Siguranță
Pachetul Hyundai SmartSense.
Hyundai i20 ofera o noua gama de echipamente pentru siguranta.

Pilot automat inteligent sincronizat cu sistemul de navigatie (NSCC).

Pilotul automat inteligent sincronizat cu sistemul de navigatie (NSCC) anticipeaza curbele sau liniile drepte pe autostrada, regland viteza autovehiculului.

Sistem de avertizare la deplasarea autovehiculului din fata (LVDA).

Sistemul avertizeaza conducatorul auto in momentul in care vehiculul din fata demareaza brusc, cum ar fi la semafor sau intr-un ambuteiaj.

Pilot automat inteligent cu sistem de recunoastere a indicatoarelor rutiere de viteza (ISLA).

Sistemul avertizeaza sonor si vizual conducatorul auto, adaptand automat viteza.

Noile modele Hyundai, cu adevarat fantastice.

Te invitam la un Test Drive intr-unul dintre showroom-urile noastre Hyundai, pentru a redescoperi placerea de a conduce. Daca doresti mai multe informatii despre noile modele Hyundai, iti stam la dispozitie!
Programează un Test Drive