Reprezentanta Hyundai Modele Noul Hyundai i20

Hyundai i20, o mașină cu personalitate și dotări moderne

Modelul i20 de la Hyundai este una dintre cele mai apreciate mașini oferite de către producătorul sud-coreean. Lansat în 2008, autoturismul din clasa supermini hatchback a ajuns să fie un adevărat trendsetter în domeniul auto. Designul său elegant și dotările moderne fac ca noul Hyundai i20 să fie mereu printre preferatele șoferilor și specialiștilor din zona auto!

La fel ca alte modele Hyundai, așa cum sunt Hyundai i10 sau Hyundai i30, noul Hyundai i20 2022 la preț bun este disponibil în sediile noastre pentru un test drive. Modelul i20, Hyundai a reușit să surprindă pasionații de autoturisme din întreaga lume, atât la capitolul design, cât și în privința variantelor de motorizare. Mașina a fost fabricată în variante cu motor hibrid de 74 CP sau 100 CP. Acestea sunt dotate cu sistem de 48V mild hybrid, prin care se asigură diminuarea emisiilor de CO2.

Hyundai i20, preț excelent și performanțe garantate

De la noi poți cumpăra Hyundai i20 automat, dar poți alege și modelul cu iMT, adică transmisie manuală inteligentă. Acest sistem de transmisie este unul inovator, introdus în 2020 de către Hyundai chiar pe modelul i20 apărut în acel an. Sistemul de transmisie manuală inteligentă favorizează eficientizarea consumului de combustibil, beneficiu important pentru un posesor de Hyundai i20 hybrid.

Îți punem la dispoziție două locații în care te poți programa pentru a analiza pe viu mașinile Hyundai, cu noul i20 mereu pregătit pentru un test drive! Te așteptăm în reprezentanțele Hyundai din Ploiești și București, de luni până vineri!

Design actualizat.

Noul i20 se remarca prin designul reimprospatat si elegant. In plus, tehnologiile pentru siguranta si functiile avansate pentru conectivitate ofera un pachet cuprinzator in segmentul din care face parte.

Design remarcabil.

Aspectul elegant cu elemente sportive este subliniat de designul actualizat al grilei frontale.

Sisteme avansate pentru siguranta.

Noul i20 se remarca prin tehnologiile avansate pentru siguranta ta si a celor dragi.

Conectivitate intuitiva.

Mai mult confort datorita gamei diversificate de functii pentru conectivitate.

5 ani garantie fara limita de kilometri.

Hyundai i20 beneficiaza de cinci ani garantie fara limita de kilometri.

Sportivitate si eficienta.

Datorita plafonului coborat si a ampatamentului lung, noul model pastreaza alura sportiva a versiunii anterioare. Semnatura luminoasa subliniaza aspectul remarcabil, evidentiat de lampile spate cu LED-uri in forma literei „Z”. Noul i20 ofera un interior spatios, precum si un portbagaj de 352 de litri/ 1.165 de litri cu scaunele din spate rabatate.

Exterior
Design actualizat.
Designul i20 a fost apreciat de-a lungul timpului pentru dinamismul si valoarea emotionala adaugata experientei de condus, evidentiate prin armonia dintre proportie, arhitectura, stil si tehnologie. Datorita plafonului coborat si a ampatamentului lung, noul model pastreaza alura sportiva a versiunii anterioare.

Semnatura unica a sistemului de iluminare.

Farurile cu LED sunt evidentiate de luminile de zi, conectandu-se vizual cu partea din spate pentru un aspect unic.

Hyundai i20 - hyundaidibas - 3
Hyundai i20 - hyundaidibas - 4

Caracter sportiv.

Grila frontala accentueaza dimensiunile generoase ale exteriorului.

Aspect remarcabil.

Semnatura luminoasa subliniaza aspectul remarcabil, evidentiat de lampile spate cu LED-uri in forma literei „Z”.

Hyundai i20 - hyundaidibas - 5
Hyundai i20 - hyundaidibas - 3

Jante din aliaj.

Aspectul elegant cu elemente sportive este subliniat de jantele din aliaj.

Plafon in doua tonuri.

Posibilitatea de a selecta un plafon negru diversifica optiunile de personalizare.

Hyundai i20 - hyundaidibas - 4
Interior
Experienta de condus dinamica.
Un element specific de design il reprezinta liniile orizontale, care acopera plansa de bord, sporind eleganta habitaclului. Designul portierelor integreaza liniile plansei de bord, fiind inspirate din forme regasite in natura. De asemenea, clientii noului i20 se pot bucura de o noua tehnologie pentru iluminarea ambientala.

Interior elegant.

Designul interior reliefeaza liniile orizontale ale bordului, elemente distinctive ale noului habitaclu.

Hyundai i20 - hyundaidibas - 3
Hyundai i20 - hyundaidibas - 4

Comenzi pe volan.

Poti pastra permanent controlul asupra autovehiculului, fara a lua mainile de pe volan.

Spatiu interior.

In comparatie cu predecesorul, latimea si ampatamentul au fost marite, spatiul pentru pasagerii din spate fiind astfel suplimentat. Volumul portbagajului a crescut cu 25 litri, ajungand la 351 litri.

Performanta
Progres si eficienta.
Cea mai performanta motorizare este 1,0 T-GDi, in variantele de 100 CP sau 120 CP. Aceasta motorizare este disponibila cu un propulsor mild hybrid de 48 V, optional pentru varianta de 100 CP sau standard pentru cea de 120 CP. La baza gamei se afla motorizarea 1,2 MPi, care dezvolta o putere de 84 CP.

Eficienta.

Hyundai i20 este disponibil cu doua propulsoare si trei variante de transmisie.

Performanta.

Motorizarea MPi si cele trei versiuni turbo contribuie la o experienta dinamica de condus.

Transmisie.

Trei optiuni pentru transmisie: 6 iMT (1,0 T-GDi 48 V), 6 MT sau 7 DCT (1,0 T-GDi), 5 MT (1,2 MPi)

1,0 T-GDi

Propulsorul T-GDi de 1 litru este disponibil in variantele de 100 CP sau 120 CP. Pentru prima data, aceasta motorizare este disponibila cu un propulsor mild hybrid de 48 V, optional pentru varianta de 100 CP sau standard pentru cea de 120 CP.

Hyundai i20 - hyundaidibas - 3
Hyundai i20 - hyundaidibas - 4

1,2 MPi

Motorizarea 1,2 MPi, cu patru cilindri, dezvolta o putere de 84 CP si este asociata unei cutii de viteze manuala cu cinci trepte.

Sistemul m-hybrid 48 V.

Propulsorul mild hybrid de 48 V contribuie la reducerea emisiilor. Bateria de 48 V se reincarca automat in timpul deplasarii, datorita sistemului de franare regenerativa.

Start.

Sistemul mild hybrid ofera avantaje in special in traficul urban, spre exemplu, dupa o oprire la semafor. Datorita generatorului de pornire MHSG (Mild Hybrid Starter Generator), repornirea se face mai rapid si mai usor, folosind energie din bateria de 48 V.

Hyundai i20 - hyundaidibas - 3
Hyundai i20 - hyundaidibas - 4

Accelerare.

Pe perioada de accelerare, MHSG sustine motorul termic cu o putere suplimentara intre 4 si 10 kW, in functie de nivelul de incarcare a bateriei si de gradul de accelerare impus de conducatorul auto. In momentul in care a fost atinsa viteza dorita, sistemul MHSG trece in mod neutru si nu mai distribuie energie. Drept urmare, poate fi redus nivelul emisiilor si al consumului.

Viteza constanta.

La o viteza constanta, sistemul MHSG este fie inactiv, fie actioneaza ca un generator incarcand bateria de 48 V, in functie de nivelul de energie disponibil.

Hyundai i20 - hyundaidibas - 3
Hyundai i20 - hyundaidibas - 4

Recuperarea energiei.

La franare sau mers inertial, rotirea volantei alimenteaza sistemul MHSG, care actioneaza apoi ca un generator cu o recuperare maxima a puterii de la 10 pana la 12 kW. Generatorul converteste energia cinetica de la franare in electricitate si o transmite inapoi la bateria de 48 V.

Sistem start-stop extins.

Cand se ruleaza la viteze mici, functia start-stop se activeaza la 30 km/ h. La o decelerare intre 30 - 0 km/ h si cu ambreiajul decuplat, motorul se opreste complet.

Hyundai i20 - hyundaidibas - 3
Hyundai i20 - hyundaidibas - 4

Transmisie manuala inteligenta (iMT).

Cu ajutorul iMT, in momentul decelerarii, motorul este decuplat de la transmisie, permitand autovehiculului sa ruleze liber. Tehnologia a fost proiectata pentru a spori eficienta consumului de combustibil.

Transmisie cu dublu ambreiaj si sapte trepte (DCT).

Transmisia 7 DCT ofera posibilitatea de a alege intre functionarea complet automata si cea secventiala, cu schimbare manuala.

Hyundai i20 - hyundaidibas - 3

Transmisie automata.

Propulsorul T-GDi de 1 litru poate fi asociat unei cutii de viteze cu dublu ambreiaj si sapte trepte de viteza (7 DCT).

Hyundai i20 - hyundaidibas - 3

Sistemul de recuperare a energiei (ERS).

Sistemul ISG (Idle Stop & Go), sistemul de control al incarcarii alternatorului (AMS) si anvelopele cu rezistenta redusa la rulare sunt completate de sistemul de recuperare a energiei (ERS): energia cinetica rezultata in timpul franarii se transforma in energie electrica, care este stocata in baterie. Acest proces contribuie la reducerea consumului si al emisiilor.

Hyundai i20 - hyundaidibas - 3
Confort
Mai mult spatiu.
Clientii se pot bucura de o noua tehnologie pentru iluminarea ambientala, astfel incat pasagerii pot ajusta culorile in functie de preferinte.

Sistem audio Premium Bose®.

Hyundai i20 este echipat cu sistem audio Bose, dispunand de opt difuzoare, printre care un subwoofer.

Sistem audio Premium Bose®.

Hyundai i20 este echipat cu sistem audio Bose, dispunand de opt difuzoare, printre care un subwoofer.

Hyundai i20 - hyundaidibas - 3
Hyundai i20 - hyundaidibas - 4

Incarcare wireless.

Hyundai i20 integreaza un suport pentru incarcare wireless.

Conectivitate USB.

Pentru pasagerii din spate este disponibila o priza de incarcare USB.

Hyundai i20 - hyundaidibas - 3
Conectivitate
Tehnologii avansate.
Pentru un plus de eleganta si confort, instrumentarul de bord, care ofera informatii importante despre modul de condus, sistemele de siguranta activa, consumul de combustibil sau temperatura din exterior, a fost integrat intr-un ecran de 10,25 inchi.

Display central.

Display-ul central, cu ecran de 8 inchi, este compatibil cu Android Auto si Apple Car Play, disponibile wireless.

Hyundai i20 - hyundaidibas - 3
Hyundai i20 - hyundaidibas - 4

Instrumentar digital de 10,25’’.

Toate informatiile importante sunt afisate in campul vizual al conducatorului auto.

Siguranta
Hyundai SmartSense.
Hyundai i20 ofera o noua gama de echipamente pentru siguranta.

Pilot automat inteligent sincronizat cu sistemul de navigatie (NSCC).

Pilotul automat inteligent sincronizat cu sistemul de navigatie (NSCC) anticipeaza curbele sau liniile drepte pe autostrada, regland viteza autovehiculului

Hyundai i20 - hyundaidibas - 22
Hyundai i20 - hyundaidibas - 23

Sistem de asistenta pentru evitarea coliziunilor la parcarea cu spatele (PCA-R).

Pentru evitarea coliziunilor la parcarea cu spatele (PCA-R), sistemul franeaza automat.

Sistem de avertizare la deplasarea autovehiculului din fata (LVDA).

Sistemul avertizeaza conducatorul auto in momentul in care vehiculul din fata demareaza brusc, cum ar fi la semafor sau intr-un ambuteiaj.

Hyundai i20 - hyundaidibas - 24

Noile modele Hyundai, cu adevarat fantastice.

Te invitam la un Test Drive intr-unul dintre showroom-urile noastre Hyundai, pentru a redescoperi placerea de a conduce. Daca doresti mai multe informatii despre noile modele Hyundai, iti stam la dispozitie!
Programează un Test Drive