Service

Campanii service

Tine-ti Hyundai-ul in miscare cu ajutorul expertilor nostri!

Oferta Hyundai Service

Profită de oferta Service Hyundai "Primavara aceasta, opresti doar pentru relaxare" și asigură-te că autovehiculul tău este pregatit pentru noi aventuri.

Programare service

Solicită o programare în service-urile Di-Bas!

Revizie

Pentru că ne dorim să fiți în permanență informat referitor la condițiile și costurile de mentenanță ale autoturismului personal marca Hyundai, vă invităm să consultați detalii despre condițiile generale pentru revizii valabile în România.

Manuale

Informațiile necesare pentru exploatarea corespunzătoare a modelului tău Hyundai pot fi consultate în manualele noastre auto.

Piese originale

Piesele originale sunt proiectate si testate pentru a asigura performantele, rezistenta si siguranta optima a autovehiculului Dvs. marca Hyundai.

Conectivitate Bluetooth

Centrul Hyundai de conectivitate Bluetooth® este actualizat în permanență, astfel încât să beneficiezi de informațiile de care ai nevoie. Tot ce ai de făcut este să urmezi câțiva pași simpli pentru a fi conectat perfect.

Sfaturi

Pentru intretinerea si servisarea autoturismului Dvs. pe intreaga durata de exploatare, cea mai buna solutie sunt service-urile autorizate Hyundai Di-Bas din București si Ploiești.