Reprezentanta Hyundai Politica de confidențialitate

Protecția datelor personale este de cea mai mare importanță pentru hyundaidibas.ro, de aceea hyundaidibas.ro se angajează să vă protejeze intimitatea.

Prin utilizarea acestui site și / sau serviciile noastre, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale, așa cum este descris în această politică de confidențialitate.

PRINCIPII DE PROTECŢIE A DATELOR

Ne angajam să urmam urmatoarele principii de protecţie si prelucrare a dateleor cu caracter personal:

CE DATE PERSONALE COLECTĂM

hyundaidibas.ro poate colecta date personale în una din următoarele moduri:

Noi procesam datele dvs. personale pentru a indeplini obligatiile care decurg din lege si / sau pentru a folosi datele dumneavoastra personale pentru optiunile prevazute de lege. Salvăm informațiile dvs. de facturare și alte informații culese despre dvs. atât timp cât este necesar în scopuri contabile sau alte obligații care decurg din termene legale, dar nu mai mult de 5 ani.

Nu înregistrăm date personale atunci când vizitați acest website. Pentru analize statistice, singura informație este pagina vizitată și IP-ul adresei userilor care au lăsat comentarii. Ca utilizator de Internet, rămâneți anonim.

DREPTURILE PERSOANELOR VIZATE

În legătură cu procesarea datelor dvs personale, aveți următoarele drepturi:

CINE ARE ACCES LA DATELE DVS PERSONALE

Nu vom dezvălui datele dvs. personale terților sau institutiilor publice decat atunci când suntem obligați din punct de vedere legal să facem acest lucru. Am putea dezvălui datele dvs. personale unor terțe părți dacă v-ați dat acordul sau dacă există alte motive legale pentru aceasta.

CUM PUTEM SECURIZA DATELE DVS PERSONALE

Facem tot posibilul pentru a păstra datele dvs. personale în siguranță. Utilizăm protocoale sigure pentru comunicare și transfer de date (cum ar fi HTTPS). Folosim anonimizarea și pseudonimizarea acolo unde este potrivit. Monitorizăm sistemele noastre pentru posibile vulnerabilități și atacuri. Chiar dacă încercăm tot ce ne sta in putinta, nu putem garanta securitatea informațiilor. Cu toate acestea, ne angajam să notificam autoritățile competente privind încălcările protectiei datelor. De asemenea, vă vom anunța dacă există o amenințare la adresa drepturilor sau intereselor dvs. Vom face tot ce putem în mod rezonabil pentru a preveni încălcarea securității și pentru a asista autoritățile în cazul în care vor apărea încălcări.

POLITICA FAȚĂ DE MINORI

Nu intenționăm să colectăm cu bună știință informații de la minori. Nu vizăm minorii ca principali beneficiari ai serviciilor noastre.