Reprezentanta Hyundai Modele Hyundai i10 N Line

Hyundai i10 N Line, mașina ideală pentru utilizarea în mediul urban

Hyundai i10 N Line este unul dintre cele mai apreciate modele Hyundai pe care le poți achiziționa în prezent. La fel ca în cazurile Hyundai Bayon, Hyundai Kona sau Hyundai Santa Fe, cu ajutorul HyundaiDibas.ro poți intra în posesia lui Hyundai i10 N Line la preț atractiv, în cel mai scurt timp. În varianta N Line i10, autoturismele de la acest producător sunt ideale pentru utilizarea în mediul urban.

Hyundai N Line i10 are jante din aliaj, bara de protecție sportivă, precum și o grilă spectaculoasă, care oferă și un plus de stil autoturismului, prin accentele sale roșii. Aspectul sportiv al Hyundai i10 N-Line se face remarcat și prin intermediul luminilor de zi cu LED.

i10 N Line și alte modele Hyundai care garantează performanțe excelente de fiecare dată

Hyundai N Line i10 păstrează accentele roșii inclusiv la interior, acolo unde dispune și de schimbător de viteze dotat cu elemente metalice și inserții din piele, care vor duce experiența ta de condus în stil sportiv la un nou nivel. Volanul i10 Hyundai N Line este îmbrăcat în piele și păstrează, firește, motivele roșii care sunt omniprezente la nivelul mașinii. Pe lângă designul dinamic impresionant, modelul este unul care garantează și performanțe excelente, la fiecare cursă.

Dacă Hyundai i10 N Line este o mașină pe placul tău, programează-te la o sesiune de test drive! Poți încerca și alte variante de Hyundai i10 sau modele de Hyundai i20 și Hyundai i30, prin intermediul HyundaiDibas.ro, reprezentanța Hyundai în România. Ne poți vizita la locațiile noastre din Ploiești și București, în intervalele orare menționate pe site.

N Line - o declaratie de stil si sportivitate.
Elementele de design cunoscute de la gama N subliniaza aspectul puternic, in timp ce propulsorul, care ofera 100 CP, accentueaza caracterul sportiv.
Exterior
Dinamic si impunator. Din orice perspectiva.
Dinamismul si eleganta modelului i10 N Line sunt evidentiate de contrastul dintre suprafetele fluide si liniile ferme ale caroseriei. Elementele de design cunoscute de la i30 N, precum bara de protectie si grila, subliniaza aspectul puternic, in timp ce jantele din aliaj de 16 inchi si luminile de zi cu LED evidentiaza caracterul sportiv.


Hyundai i10 N Line - hyundaidibas - 1
Hyundai i10 N Line - hyundaidibas - 1

Jante din aliaj.

Caracterul dinamic al versiunii N-Line este subliniat de noile jante din aliaj de 16 inchi cu design dedicat.

Bara de protectie si grila N Line.

Partea frontala dispune de o bara de protectie sportiva, precum si de o grila N Line cu accente rosii.

Hyundai i10 N Line - hyundaidibas - 2
Hyundai i10 N Line - hyundaidibas - 3

Lumini de zi cu LED.

Luminile de zi cu LED (DRL) accentueaza caracterul sportiv al modelului.

Detalii remarcabile.

Stalpul C prezinta sigla i10 in nuanta rosie.

Hyundai i10 N Line - hyundaidibas - 3
Interior
Un nou nivel de sportivitate.
La interior, volanul si schimbatorul de viteze sunt personalizate cu logo-ul „N”, iar gurile de aer cu accente de culoare rosie, scaunele sport si pedalele cu insertii metalice contribuie la o experienta placuta pentru conducatorul auto.


Hyundai i10 N Line - hyundaidibas - 1
Hyundai i10 N Line - hyundaidibas - 9

Volan N Line.

Volanul imbracat in piele semiperforata si accentele rosii confera un plus de eleganta habitaclului.

Schimbator de viteze N Line.

Schimbatorul de viteze N Line dispune de accente metalice sportive, detalii in nuanta rosie si insertii din piele pentru o experienta sportiva de condus.

Hyundai i10 N Line - hyundaidibas - 10
Hyundai i10 N Line - hyundaidibas - 11

Accente rosii.

Gurile de aer cu accente de culoare rosie contribuie la o experienta placuta pentru conducatorul auto.

Pedalele cu insertii metalice.

Pedalele metalice sportive imbunatatesc experienta dinamica de condus.

Hyundai i10 N Line - hyundaidibas - 10
Performanta
Power up your drive.
i10 N-Line dispune de un propulsor pe benzina T-GDi de 1 litru, in trei cilindri, 100 CP si un cuplu maxim de 172 Nm. Noul propulsor vine in completarea versiunii de 1,2 litri MPi, in patru cilindri, 84 CP si un cuplu maxim de 118 Nm. Ambele motorizari sunt disponibile cu transmisie manuala in cinci trepte.
Hyundai i10 N Line - hyundaidibas - 9

1,0 T-GDi.

Propulsorul T-GDi cu 3 cilindri ofera o putere maxima de 100 CP.

Noile modele Hyundai, cu adevarat fantastice.

Te invitam la un Test Drive intr-unul dintre showroom-urile noastre Hyundai, pentru a redescoperi placerea de a conduce. Daca doresti mai multe informatii despre noile modele Hyundai, iti stam la dispozitie!
Programează un Test Drive