Reprezentanta Hyundai Modele Hyundai i30 Wagon
Dinamic si versatil
Modelul se remarca prin designul remarcabil, asemenea versiunii in cinci usi, completat de eleganta si versatilitatea caroseriei wagon.

Hyundai i30 Wagon - ideal pentru experienţe dinamice şi confortabile în timpul călătoriilor

Hyundai i30 Wagon se evidenţiază prin aspectul său spaţios şi deosebit. Caroseria wagon este specifică acestui model Hyundai performant şi modern, pentru ca tu şi familia ta să vă bucuraţi de experienţe sigure, dar şi dinamice, în orice călătorie. În plus, i30 Wagon este prevăzut cu o grilă a radiatorului cu dimensiuni mari, faruri cu o formă alungită, ieşită din tipare, lumini de zi cu LED, jante din aliaj de 16 sau 17 inch, sistem de navigaţie, de infotainment şi diverse aplicaţii pentru device-ul tău. Hyundai i30 Wagon Hybrid ţi se va potrivi dacă preferi transmisia automată.

De asemenea, i30 Wagon de la Hyundai are o capacitate de depozitare generoasă de aproximativ 600 de litri şi multe alte specificaţii utile şi interesante pe care le poţi descoperi dacă vei alege să programezi un Test Drive la Hyundai Di-Bas.

i30 Wagon - mașină fiabilă şi performantă

Pe lângă automobilul versatil i30 Wagon, brandul renumit Hyundai îţi pune la dispoziţie numeroase tipuri de maşini fiabile şi performante, care răspund nevoilor tale de condus. De exemplu, la Hyundai Di-Bas poţi să găseşti Hyundai Ioniq 5, Hyundai Tucson Plug-in Hybrid, Hyundai Kona Electric, Hyundai Kona N Line sau Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid, toate acestea fiind modele Hyundai inovatoare şi moderne.

Acum este momentul să alegi mașina i30 Wagon Hyundai sau altă variantă din gama Hyundai pentru a conduce în siguranţă!

Exterior
Expresiv din orice unghi.
i30 Wagon se remarca prin designul atemporal, asemenea modelului in cinci usi, completat de eleganta si de versatilitatea caroseriei wagon.

Expresivitate.

Grila frontala de mari dimensiuni, cu un design de tip 3D, confera modelului i30 un aspect distinctiv, conturand personalitatea puternica.

Hyundai i30 Wagon - hyundaidibas - 1

Dinamism.

Noile faruri cu forma alungita, disponibile optional cu tehnologie MFR LED, precum si luminile de zi cu LED, in forma angulara, completeaza designul elegant.

Hyundai i30 Wagon - hyundaidibas - 2

Jante din aliaj.

Noile jante de 16 si de 17 inchi dispun de un design emotional.

Hyundai i30 Wagon - hyundaidibas - 3
Interior
Mai mult confort.
Intr-o imbinare exceptionala de design si functionalitate, la interior descoperim materiale de calitate premium, mai multe nuante pentru tapiterie si cele mai noi functii pentru conectivitate.

Experienta dinamica.

Ecranul central de 10,25 inchi ofera acces facil la functii de conectivitate precum: sistemul infotainment, sistemul de navigatie si aplicatiile pentru smartphone.

Hyundai i30 Wagon - hyundaidibas - 9

Habitaclu rafinat.

Paleta de culori a fost completata cu trei nuante noi: Gri Pewter, Maro Ebony si Gri Moss. Optiunile pentru tapiterie includ: piele, material textil sau un mix intre acestea.

Hyundai i30 Wagon - hyundaidibas - 10

Dimensiuni generoase.

Pe langa designul elegant, Hyundai i30 Wagon dispune de o capacitate de depozitare de 602 litri.

Hyundai i30 Wagon - hyundaidibas - 11
Confort
Pornesti relaxat in urmatoarea aventura.
Urca-te la volan si savureaza experienta!

Scaune fata incalzite si ventilate.

Scaunele din fata sunt disponibile cu un sistem de ventilatie/ incalzire in trei etape.

Hyundai i30 Wagon - hyundaidibas - 12

Senzor pentru parcarea cu spatele.

In cazul detectarii unui obstacol in timpul parcarii cu spatele, conducatorul auto este avertizat sonor si vizual.

Hyundai i30 Wagon - hyundaidibas - 13

Camera video pentru marsarier.

Camera video pentru marsarier sporeste siguranta si confortul.

Hyundai i30 Wagon - hyundaidibas - 14

Noile modele Hyundai, cu adevarat fantastice.

Te invitam la un Test Drive intr-unul dintre showroom-urile noastre Hyundai, pentru a redescoperi placerea de a conduce. Daca doresti mai multe informatii despre noile modele Hyundai, iti stam la dispozitie!
Programează un Test Drive