Impunator. Expresiv. Puternic.
Santa Fe ofera acum dimensiuni mai mari, confort sporit si tehnologii de siguranta revolutionare. Cel mai longeviv model de clasa SUV al companiei prezinta un exterior impunator si expresiv. Interiorul se remarca prin confortul oferit si prin calitatea materialelor utilizate.
Liniile indraznete, care se intind de o parte si de cealalta a caroseriei, confera modelului un aspect robust, dar rafinat.
Emisii reduse, putere mai mare. Santa Fe este disponibil pentru prima data in versiunea hybrid, care contribuie la sporirea eficientei, dar si a performantelor.
Noul Santa Fe integreaza acum cele mai recente tehnologii pentru siguranta si sisteme avansate de asistenta a conducatorului auto.
20 de ani de Santa Fe – povestea unui simbol.
Popularul model, prezentat pentru prima data publicului in anul 2000, este cel mai longeviv autovehicul al gamei de pe piata europeana. Acum, sarbatorim cea de-a 20-a aniversare a celui mai popular model al gamei Hyundai, un simbol in continua dezvoltare in ceea ce priveste designul, caracteristicile pentru siguranta si tehnologiile utilizate. Te invitam sa descoperi alaturi de noi cum a evoluat primul nostru SUV de-a lungul anilor.
Prezentare
Descopera noul Santa Fe.
*/?>

Noile modele Hyundai, cu adevarat fantastice.

Te invitam la un Test Drive intr-unul dintre showroom-urile noastre Hyundai, pentru a redescoperi placerea de a conduce. Daca doresti mai multe informatii despre noile modele Hyundai, iti stam la dispozitie!
Programează un Test Drive