Priveste lucrurile dintr-o noua perspectiva.
Hyundai BAYON se remarca printr-un exterior compact, un interior spatios si un pachet avansat de echipamente pentru siguranta si pentru conectivitate.
Prezentare.
BAYON integreaza noua directie stilistica Hyundai - „Sensuous Sportiness”, care adauga valoare emotionala experientei de condus. Designul se remarca prin proportii atractive si prin elemente grafice proeminente.

Design modern.

Cu un exterior compact si un interior spatios, clientii se pot bucura de toate avantajele.

Conectivitate.

Gama de echipamente de conectivitate se remarca prin instrumentarul digital de 10,25 inchi.

Mild hybrid 48 V.

Bateria de 48 V se reincarca automat in timpul deplasarii, datorita sistemului de franare regenerativa.

PRETURI
Motorizare Echipare Pret lista Pret promotie Pret Program Hyundai 2022* Pret Program Remat 2022**
1.2 l, 84 CP, benzina, Comfort Comfort 17.624 € 15.779 € 14.280 € 12.755 € **
1.2 l, 84 CP, benzina, Led Line Led Line 20.063 € 18.219 € 16.720 € 15.195 € **
1.0 l, 100 CP, M-Hybrid, Led Line Led Line M-Hybrid 21.789 € 19.944 € 18.445 € 16.310 € ***
1.0 l, 100 CP, M-Hybrid, Led Line cu 7 DCT Led Line M-Hybrid cu 7 DCT 22.979 € 21.134 € 19.635 € 17.500 € ***
Preturile sunt exprimate in euro si contin TVA.
Hyundai Di-Bas isi rezerva dreptul de a modifica si de a actualiza preturile, fara un anunt in prealabil.

*Oferta supusa unor termene si conditii, valabila in limita stocului disponibil. Valoare obtinuta prin scaderea din pretul de promotie a reducerii comerciale de 1.500 € (TVA inclus) oferite de Hyundai Di-Bas, calculate in euro. Pretul nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

**Oferta supusa unor termene si conditii, destinata persoanelor fizice, in limita stocului disponibil. Valoare obtinuta prin scaderea din pretul de promotie a reducerii comerciale de 1.500 €, TVA inclus, oferita de catre Hyundai Di-Bas si a contravalorii primei de casare de 7.500 RON, valoare acordata numai in cadrul disponibilitatii in PSIPAN si doar in cazul in care Distribuitorul Autorizat de la care se achizitioneaza autovehiculul Hyundai este inscris in Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national 2020 - 2024. Pretul nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

***Oferta supusa unor termene si conditii, destinata persoanelor fizice, in limita stocului disponibil. Valoare obtinuta prin scaderea din pretul de promotie a reducerii comerciale de 1.500 €, TVA inclus, oferita de catre Hyundai Di-Bas, a contravalorii primei de casare de 7.500 RON, respectiv a unui ecobonus de 1.500 RON, pentru autovehiculele cu emisii CO2 sub 105 g/ km si a unui ecobonus de 3.000 RON, pentru autovehiculele M-Hybrid, acordate numai in cadrul disponibilitatii in PSIPAN si doar in cazul in care Distribuitorul Autorizat de la care se achizitioneaza autovehiculul Hyundai este inscris in Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national 2020 - 2024. Pretul nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.
Design
Mereu remarcat.
BAYON integreaza noua directie stilistica Hyundai - „Sensuous Sportiness”, care adauga valoare emotionala experientei de condus. Designul se remarca prin proportii atractive si prin elemente grafice proeminente.

Grila frontala.

Grila frontala ampla acopera partea inferioara, iar luminile DRL, impreuna cu banda de admisie a aerului confera o arhitectura distinctiva.

Design aerodinamic.

In laterale, configuratia atletica a caroseriei, forma aripilor si ornamentele pragurilor definesc personalitatea modelului.

Accente remarcabile.

Designul impresionant al partii din spate este subliniat de grafica orizontala a stopurilor, care sunt unite printr-o banda de culoare rosie.

Vizibilitate si confort.

Forma compacta si vizibilitatea excelenta asigura acces si manevrabilitate optime.

Habitaclu elegant.

La interior, gama de culori neutre si materialele atent selectate creeaza o atmosfera placuta.

Confort
Mai mult spatiu.
BAYON se remarca prin portbagajul care ofera o capacitate de 411 litri, in conditiile unor dimensiuni compacte. Cu o lungime de 4.180 mm, o latime de 1.775 mm si o inaltime de 1.490 mm, noul SUV confera un echilibru perfect intre confort si aspectul compact. Cu un ampatament de 2.580 mm, pasagerii din fata beneficiaza de spatiu pentru picioare de 1.072 mm, iar cei din spate de 882 mm.
Conectivitate
O experienta high-tech.

Ecran de 8 inchi.

Sistemul audio cu ecran de 8 inchi este compatibil cu functiile Android Auto si Apple Car Play, disponibile wireless.

Transmisie manuala inteligenta (iMT).

iMT decupleaza motorul de la transmisie dupa ce conducatorul auto elibereaza pedala de acceleratie si permite autovehiculului sa ruleze liber, pentru eficienta consumului de combustibil.

Siguranta
Pachetul Hyundai SmartSense.
Pachetul Hyundai SmartSense include functii avansate pentru siguranta activa si pentru asistenta la condus.
Garantie
5 ani garantie fara limita de kilometri.
Hyundai BAYON beneficiaza de cinci ani garantie fara limita de kilometri.

Noile modele Hyundai, cu adevarat fantastice.

Te invitam la un Test Drive intr-unul dintre showroom-urile noastre Hyundai, pentru a redescoperi placerea de a conduce. Daca doresti mai multe informatii despre noile modele Hyundai, iti stam la dispozitie!
Programează un Test Drive