Il conduci. Il activezi.
KONA Electric imbina designul expresiv si caracterul multifunctional al SUV-urilor Hyundai cu tehnologia intuitiva si cu un sistem flexibil de incarcare.
Remarcabil din orice unghi
Silueta KONA Electric reflecta caracterul agil. Caroseria prezinta linii indraznete, fluide, care denota senzatia de miscare continua.
Sistem flexibil de incarcare
KONA Electric dispune de un sistem flexibil de incarcare. Indiferent ca va aflati acasa sau intr-o calatorie, bateria poate fi incarcata in orice moment, la o statie de realimentare sau la o priza domestica. Hyundai a optat pentru utilizarea unei baterii litiu-ion polimer, in locul celor conventionale hibride nichel-metal. Aceasta ofera o incarcare si descarcare eficiente, precum si un randament exceptional.
O experienta high-tech.
Noul Kona Electric este echipat in premiera cu un instrumentar de bord de 10,25 inchi, in timp ce ecranul central de 10,25 inchi (optional) a fost preluat de la varianta anterioara.
Instrumentar de bord de 10,25 inchi.
Senzatia de spatialitate este amplificata de instrumentarul de bord cu dimensiuni generoase. Sistemul Head-Up Display (HUD) proiecteaza informatii relevante, direct in campul vizual al conducatorului auto, pentru procesarea rapida a informatiilor, fara a distrage atentia de la condus.
Sistem de navigatie.
Noul Kona Electric beneficiaza de un ecran central de 10,25 inchi, care incorporeaza navigatia.
Aplicatia Bluelink.
Prin intermediul aplicatiei Bluelink, clientii isi pot localiza autovehiculul, il pot bloca si debloca de la distanta sau pot avea acces la diferite informatii, cum ar fi nivelul de combustibil.
INTERIOR
Spatiu generos si un design remarcabil.
*Datele prezentate se refera la versiunea de baterie de 64 kWh, masuratori realizate conform reglementarilor WLTP. Potrivit NEDC, KONA Electric ofera o autonomie de 546 km.
** Incarcarea bateriei litiu-ion polimer la o capacitate de pana la 80% cu un incarcator rapid de 100 kW.
Placerea de a conduce
KONA Electric beneficiaza de doua variante de propulsoare, oferind clientilor unul dintre cele mai puternice motoare electrice. Bateria de 64 kWh ofera o autonomie extinsa de 449 de kilometri (conform testelor WTLP)/ 546 de kilometri (conform testelor NEDC), dezvoltand o putere de 204 CP/150 kW. Cu un cuplu de 395 Nm disponibil instantaneu, noul KONA ofera o experienta la volan exceptionala, accelerand de la 0 la 100 km/ h in doar 7,6 secunde. Cu o capacitate a bateriei de 39,2 kWh, versiunea de baza are o autonomie de 289 de kilometri (conform testelor WLTP)/ 345 de kilometri (conform testelor NEDC), motorul livrand 136 CP/ 100 kW.
Multiple metode de incarcare
Incarcarea la statiile de la locul de munca.
Unele companii dispun deja de statii de incarcare pentru angajati si pentru vizitatori.
Statii de incarcare rapida.
Poti savura o ceasca de cafea in timp ce autovehiculul se incarca in mai putin de o ora.
*Pot varia in functie de regiune.
Incarcarea la domiciliu.
Atunci cand autovehiculul este conectat la o priza domestica sau la o statie de incarcare de tip AC, bateria de 64 kWh se incarca complet in 9 ore si 15 minute (incarcator monofazat de 7,2 kW) sau in 6 ore si 50 de minute cu incarcatorul on-board de 11 kW.
Incarcarea la domiciliu.
Atunci cand autovehiculul este conectat la o priza domestica sau la o statie de incarcare de tip AC, bateria de 39,2 kWh se incarca de la o capacitate de 10% pana la 100% in 6 ore (incarcator monofazat de 7,2 kW) sau in 4 ore si 20 de minute cu incarcatorul trifazic de 11 kW, disponibil optional.
*Pot varia in functie de regiune.
Siguranta
Noi functii Hyundai SmartSense.

Noile modele Hyundai, cu adevarat fantastice.

Te invitam la un Test Drive intr-unul dintre showroom-urile noastre Hyundai, pentru a redescoperi placerea de a conduce. Daca doresti mai multe informatii despre noile modele Hyundai, iti stam la dispozitie!
Programează un Test Drive