Reprezentanta Hyundai Modele Hyundai IONIQ 6

Hyundai IONIQ 6

Avand ca sursa de inspiratie conceptul Prophecy, silueta IONIQ 6 se caracterizeaza prin linii simple si o forma aerodinamica, pentru a exprima ceea ce designerii Hyundai denumesc Emotional Efficiency. Tema generala de design - „Ethical Uniqueness” - se remarca prin estetica simplificata, care pune accent pe functionalitate.
Performante
Viitorul mobilitatii electrice este aici.

Autonomie.

IONIQ 6 ofera o autonomie de 614 km (conform WLTP).

Incarcare ultra-rapida.

Incarcarea ultra-rapida la 800 V ofera o autonomie de pana la 351 km in doar 15 min.

Accelerare.

Pentru versiunea cu baterie de 77,5 kWh, propulsorul accelereaza de la 0 la 100 km/ h in 5,1 s.

O experienta
personalizata.
Modelul dispune de o serie de tehnologii avansate - printre care sistemul Dual Color Ambient Lighting, functia EV Performance Tune-up, dar si actualizari Over-the-Air (OTA) - pentru o experienta personalizata la bordul autovehiculului.

Habitaclul - asemanator unui cocon - este confortabil si functional. Interiorul autovehiculului poate fi personalizat in functie de preferinte. Arhitectura de iluminare incorporeaza tehnologia Dual Color Ambient Lighting, pasagerii avand posibilitatea de a alege dintre 64 de culori, respectiv sase teme.

Eleganta.

Farurile, care integreaza tehnologia Parametric Pixels, accentueaza eleganta modelului.

Forma aerodinamica.

IONIQ 6 are un coeficient aerodinamic de doar 0,21, datorita liniei joase a plafonului, clapetelor active, pasajelor rotilor, spoilerului, trenului de rulare, deflectoarelor si oglinzilor laterale digitale (disponibile optional).

Caracter distinctiv.

Parametric Pixel High-Mounted Stop Lamp (HMSL) confera o alura spectaculoasa autovehiculului, atunci cand este actionat sistemul de franare.

Tehnologii
revolutionare.

Tehnologie pentru condus autonom.

IONIQ 6 este echipat cu sistemul Highway Driving Assist 2 (HDA 2), care permite controlul vitezei si a distantei pana la vehiculul din fata, precum si centrarea autovehiculului pe banda de deplasare, chiar si in cazul virajelor.

Oglinzi laterale digitale.

Oglinzile laterale digitale ofera vizibilitate sporita.

Scaune fata.

Scaunele din fata cu functie „Relaxation Comfort” (optional) ofera o atmosfera relaxanta printr-o simpla ajustare a unghiului.

Conexiune multipla prin Bluetooth.

Permite ca un dispozitiv sa fie conectat pentru apeluri telefonice, iar celalalt pentru muzica.

Garantie
5 ani garantie fara limita de kilometri.
IONIQ 6 dispune de pachetul Hyundai de 5 ani garantie fara limita de kilometri, alaturi de garantia extinsa de 8 ani sau 160.000 de km pentru bateria litiu-ion polimer.

Noile modele Hyundai, cu adevarat fantastice.

Te invitam la un Test Drive intr-unul dintre showroom-urile noastre Hyundai, pentru a redescoperi placerea de a conduce. Daca doresti mai multe informatii despre noile modele Hyundai, iti stam la dispozitie!
Programează un Test Drive