Reprezentanta Hyundai Modele Hyundai Kona Hybrid
Personalitate dinamica, interior spatios.
Aspectul futurist, interiorul spatios si tehnologiile avansate transforma noul KONA in partenerul perfect pentru toate planurile tale.

Hyundai Kona Hybrid - design modern, compact şi tehnologie avansată

Hyundai Kona Hybrid este un autovehicul care îmbină designul modern cu tehnologia avansată. Acest model Hyundai face parte din gama Hyundai Kona, fiind varianta hibridă a popularului SUV compact. Datorită sistemului hibrid, vei putea beneficia de experiențe de condus plăcute, prietenoase cu mediul înconjurător și eficiente în ceea ce privește consumul de combustibil. De asemenea, estetica deosebită a maşinii este determinată de jantele elegante, grila frontală de dimensiuni mari, liniile sculptate, interiorul spaţios şi confortabil, cu finisaje de înaltă calitate şi multe alte caracteristici pe care te aşteptăm să le descoperi la Hyundai Di-Bas.

Pe lângă designul versatil şi dinamic, acest model Hyundai dispune de sisteme şi funcţii avansate de conectivitate, precum Head-up Display-ul (HUD), sistemul de navigaţie, încărcarea rapidă sau instrumentarul de bord. Dacă îţi doreşti să conduci o maşină Kona Hybrid, te aşteptăm să programezi un Test Drive pentru a te convinge că acest model Hyundai se potriveşte nevoilor tale de condus.

Kona Hybrid - varianta potrivită pentru călătorii confortabile

Dacă vrei să descoperi mai multe modele Hyundai performante şi rezistente, asemenea celor Kona Hybrid sau Hyundai Kona 4x4 Hybrid, s-ar putea să ţi se potrivească următoarele: Hyundai Kona N Line, Hyundai Kona Electric, Hyundai i10 sau Hyundai Bayon. Toate modele Hyundai sunt proiectate să ofere siguranţă, stabilitate şi confort în timpul fiecărei călătorii. Indiferent că preferi o mașină Kona 4x4 Hybrid sau alta din gama Hyundai, vei avea garanţia calităţii şi durabilităţii.Hyundai Kona Electric - hyundaidibas - 1
O experienta imbunatatita la bord.
Procesul de dezvoltare a noului KONA a demarat cu varianta EV, o abordare neconventionala in ceea ce priveste designul, care reflecta strategia accelerata de electrificare abordata de Hyundai. Arhitectura inspirata de EV include o configuratie sportiva, cu o consola mobila, care evidentiaza eleganta interiorului.
Hyundai Kona Electric - hyundaidibas - 2
Aspect distinctiv.
Designul iconic al modelului este evidentiat de Seamless Horizon Lamp.
Interior spatios.
Noul habitaclu accentueaza caracterul practic al autovehiculului, oferind mai mult spatiu.
Hyundai Kona Electric - hyundaidibas - 2
Tehnologii avansate.
Noul KONA este dotat cu sisteme actualizate de siguranta, confort si conectivitate, pentru o experienta dinamica de condus.
Hyundai Kona Hybrid - hyundaidibas - 5 Hyundai Kona Hybrid - hyundaidibas - 5
Hyundai Kona Electric - hyundaidibas - 2
Mai multa siguranta.
Pornesti linistit la drum datorila noilor sisteme de siguranta.
Conectivitate avansata.
Tehnologii avansate pentru un stil de viata activ.
Hyundai Kona Electric - hyundaidibas - 2

Noile modele Hyundai, cu adevarat fantastice.

Te invitam la un Test Drive intr-unul dintre showroom-urile noastre Hyundai, pentru a redescoperi placerea de a conduce. Daca doresti mai multe informatii despre noile modele Hyundai, iti stam la dispozitie!
Programează un Test Drive