Reprezentanta Hyundai Modele Hyundai TUCSON Hybrid
Design revolutionar. Performanta hybrid.
Bine ai venit la bordul TUCSON! Cu un design revolutionar, modelul dispune de tehnologii avansate, dar si de un sistem de propulsie hybrid.
Prezentare
Eficienta electrificata.
TUCSON Hybrid – care este echipat cu noul motor Smartstream pe benzina de 1,6 litri T-GDi combinat cu un propulsor electric de 44,2 kW, alimentat cu o baterie litiu-ion polimer de 1,49 kWh – ofera 230 CP si cuplu de 350 Nm.

Sistem hybrid.

Noul motor hybrid ofera o putere combinata de 230 CP si un cuplu maxim de 350 Nm.

Hyundai TUCSON Hybrid - hyundaidibas - 1

Design revolutionar.

Exteriorul TUCSON a fost proiectat pentru a exprima ceea ce designerii Hyundai denumesc „Parametric Dynamics”, un stil care foloseste linii, fatete, unghiuri si forme, pentru o estetica indrazneata si remarcabila.

Hyundai TUCSON Hybrid - hyundaidibas - 2

Tehnologii avansate.

TUCSON integreaza cele mai recente tehnologii, pentru siguranta si asistenta conducatorului auto.

Hyundai TUCSON Hybrid - hyundaidibas - 3
Exterior
Noua tema de design Hyundai - „Parametric Dynamics”.
Noua tema de design - „Parametric Dynamics” – este evidentiata de luminile de zi (DRL), perfect integrate in grila frontala. Datorita tehnologiei half-mirror, in momentul in care luminile de intalnire sunt aprinse, finisajul cromat al grilei se metamorfozeaza in forme asemanatoare pietrelor pretioase, conferind o alura spectaculoasa elementelor aerodinamice.

Lumini parametrice integrate.

In partea din spate, luminile parametrice integrate continua aceeasi tema de design. De asemenea, bara prezinta detalii de tip parametric cu efect tridimensional, combinate cu elemente sportive.

Hyundai TUCSON Hybrid - hyundaidibas - 4

Linia de design.

In laterale, panourile urmaresc, in unghiuri precise, aceeasi liniede design „Parametric Dynamics”.

Hyundai TUCSON Hybrid - hyundaidibas - 5

Accente spectaculoase.

Profilul sportiv al modelului TUCSON este accentuat de linia cromata cu forma parabolica, care se intinde de la oglinzile laterale pana la montantul posterior.

Hyundai TUCSON Hybrid - hyundaidibas - 6
Interior
Habitaclul elegant imbina confortul cu tehnologia.
Datorita sistemelor actualizate de tehnologie si de conectivitate, habitaclul spatios al modelului este un univers in care grijile cotidiene dispar.

Iluminare ambientala.

Luminile ambientale sunt pozitionate in partea inferioara a consolei, in spatiul destinat incarcarii wireless, precum si in buzunarele portierelor. Sistemul ofera 64 de culori si 10 niveluri de luminozitate, pentru multiple posibilitati de personalizare.

Hyundai TUCSON Hybrid - hyundaidibas - 10

Confort sporit.

Pasagerii din spate se pot bucura de un spatiu suplimentar de 26 mm pentru picioare, oferit atat pentru versiunile hybrid, cat si pentru cele clasice, datorita plasarii ingenioase a bateriei sub scaunele din spate.

Hyundai TUCSON Hybrid - hyundaidibas - 11

Portbagaj extins.

Volumul portbagajului a crescut, in functie de specificatiile fiecarui model, oferind pana la 620 l pentru bagaje cu scaunele ridicate si pana la 1.799 l cu scaunele rabatate.

Hyundai TUCSON Hybrid - hyundaidibas - 12

Noile modele Hyundai, cu adevarat fantastice.

Te invitam la un Test Drive intr-unul dintre showroom-urile noastre Hyundai, pentru a redescoperi placerea de a conduce. Daca doresti mai multe informatii despre noile modele Hyundai, iti stam la dispozitie!
Programează un Test Drive