Patrunde in universul mobilitatii electrice.
IONIQ 5 redefineste mobilitatea electrica datorita designului progresist, performantelor remarcabile, precum si datorita sistemului de incarcare ultra-rapida.

O noua era pentru designul EV.

Avand ca sursa de inspiratie Pony, primul model al marcii Hyundai, IONIQ 5 reprezinta un simbol pentru povestea celor 45 de ani Hyundai.

Platforma E-GMP.

IONIQ 5 este primul autovehicul electric al gamei care utilizeaza platforma Hyundai E-GMP. Arhitectura E-GMP asigura un ampatament lung, contribuind la maximizarea spatiului interior.

Spatiu interior.

Noul CUV ofera mobilitate personalizata, pentru o atmosfera relaxanta in habitaclu.

PRETURI
Motorizare Echipare Pret lista Pret promotie Pret Program Hyundai 2022* Pret Program Remat 2022**
217 CP, 2WD, Premium Premium 51.836 € 48.861 € 47.362 € 36.667 € **
305 CP, 4WD,Premium Premium 54.811 € 51.836 € 50.337 € 39.642 € **
217 CP, 2WD, Luxury Luxury 56.596 € 53.621 € 52.112 € 41.427 € ***
305 CP, 4WD, Luxury Luxury 59.571 € 56.596 € 55.097 € 44.402 € ***
Preturile sunt exprimate in euro si contin TVA.
Hyundai Di-Bas isi rezerva dreptul de a modifica si de a actualiza preturile, fara un anunt in prealabil.

*Oferta supusa unor termene si conditii, valabila in limita stocului disponibil. Valoare obtinuta prin scaderea din pretul de promotie a reducerii comerciale de 1.500 € (TVA inclus) oferite de Hyundai Di-Bas, calculate in euro. Pretul nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

**Oferta supusa unor termene si conditii, destinata persoanelor fizice, in limita stocului disponibil. Valoare obtinuta prin scaderea din pretul de promotie a reducerii comerciale de 1.500 €, TVA inclus, oferita de catre Hyundai Di-Bas si a contravalorii primei de casare de 7.500 RON, valoare acordata numai in cadrul disponibilitatii in PSIPAN si doar in cazul in care Distribuitorul Autorizat de la care se achizitioneaza autovehiculul Hyundai este inscris in Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national 2020 - 2024. Pretul nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

***Oferta supusa unor termene si conditii, destinata persoanelor fizice, in limita stocului disponibil. Valoare obtinuta prin scaderea din pretul de promotie a reducerii comerciale de 1.500 €, TVA inclus, oferita de catre Hyundai Di-Bas, a contravalorii primei de casare de 7.500 RON, respectiv a unui ecotichet de 45.000 RON, pentru autovehiculele 100% electrice, acordate numai in cadrul disponibilitatii in PSIPAN si doar in cazul in care Distribuitorul Autorizat de la care se achizitioneaza autovehiculul Hyundai este inscris in Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national 2020 - 2024. Pretul nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.
Viitorul mobilitatii electrice este aici.
Designul inovator, materialele ecologice utilizate, performantele remarcabile, sistemul de incarcare ultra-rapida, functia Vehicle-to-Load (V2L), precum si caracteristicile avansate pentru conectivitate si pentru asistenta conducatorului auto se armonizeaza perfect pentru a oferi noi experiente clientilor.
Ce este
un autovehicul electric?
BEV-urile, asa cum este IONIQ 5, nu folosesc combustibil si, prin urmare, nu emit noxe. Mai mult decat atat, nu au nevoie de un ambreiaj sau de o cutie de viteze, ceea ce conduce la reducerea costurilor de intretinere, dar si la accelerarea rapida datorita cuplului instant.

Zero emisii.

Pentru IONIQ 5 emisiile sunt zero, in timp ce ofera o autonomie de 481 de km.

Costuri de intretinere.

Autovehiculele electrice includ doar o parte dintre piesele pe care le detine un automobil conventional, ceea ce inseamna, in multe cazuri, un cost de intretinere scazut.

Accelerare rapida.

In versiunea cu tractiune integrala si 305 CP , IONIQ 5 accelereaza de la 0 la 100 km/ h in 5,2 s.

Tehnologii
Inovatoare

Echipamente de siguranta.

IONIQ 5 este echipat cu diferite functii care monitorizeaza atentia conducatorului auto, pentru a asigura in permanenta o deplasare in siguranta.

Mereu conectat.

IONIQ 5 dispune de tehnologii avansate, pentru o experienta digitala intuitiva.

Habitaclu generos.

Suprafata plana permite crearea unui spatiu deschis, cu multiple posibilitati de configurare, pentru confortul pasagerilor si pentru transportul bagajelor.

Performanta electrificata.

Construit pe noua platforma electrica, IONIQ 5 este disponibil cu o gama variata de sisteme electrice de propulsie.

Sistem reglabil de franare regenerativa.

Cu ajutorul sistemului reglabil de franare regenerativa, conducatorul auto are posibilitatea de a ajusta intensitatea franarii regenerative, utilizand padelele aflate in spatele volanului.

Garantie
5 ani garantie fara limita de kilometri.
IONIQ 5 dispune de pachetul Hyundai de 5 ani garantie fara limita de kilometri, alaturi de garantia extinsa de 8 ani sau 160.000 de km pentru bateria litiu-ion polimer.

Noile modele Hyundai, cu adevarat fantastice.

Te invitam la un Test Drive intr-unul dintre showroom-urile noastre Hyundai, pentru a redescoperi placerea de a conduce. Daca doresti mai multe informatii despre noile modele Hyundai, iti stam la dispozitie!
Programează un Test Drive