Creat pentru stilul tau.
Noul i30 Fastback N imbina designul elegant al modelului i30 Fastback cu pachetul de performanta de la i30 N. Numele „N” reprezinta doua componente importante: Namyang, Centrul de Cercetare - Dezvoltare Globala Hyundai din Coreea, acolo unde a fost lansata ideea si Nürburgring, unul dintre cele mai dificile circuite din lume si sediul centrului de testare Hyundai, acolo unde sunt perfectionate modelele N.
Personalitate si dinamism.
Plafonul elegant, plonjant catre spate, capota lunga si profilul robust, cu pasaje de roata mari, definesc aspectul dinamic al acestui coupe sportiv. Partea laterala se remarca prin jantele de 18 si 19 inchi specifice modelelor N si prin pragurile negre, decupate adanc.
Sportivitate si expresivitate.
In partea frontala, grila si bara de protectie, elemente distinctive ale gamei N, confera un aspect dinamic. Sigla „N” simbolizeaza traseul sinuos al unui circuit de curse, unde i30 Fastback N atinge niveluri maxime de tractiune si precizie.
Interior personalizat.
Interiorul a fost conceput pentru a oferi maximum de confort. Conducatorul auto are posibilitatea de a ramane mereu conectat, datorita comenzilor bine pozitionate si a scaunelor sport. Volanul, schimbatorul de viteze si scaunele au fost personalizate cu insertii de culoare rosie.
Descopera i30 Fastback N.
Performanta modelului a fost testata de catre Thierry Neuville, lider in clasamentul general din Campionatul Mondial de Raliuri, si Gabriele Tarquini, legenda motorsportului. Momentele au fost surprinse intr-un film de prezentare, care poate fi vizualizat accesand materialul video.
Tractiune de tip N si control electronic al stabilitatii
Cele doua functii avansate intervin atunci cand este necesar si pot fi dezactivate pentru o experienta sportiva mai intensa.
Diferentialul "N Corner carving"
Diferentialul imbunatateste aderenta, crescand tractiunea vehiculului si viteza in viraje.
*Functia este disponibila numai in anumite regiuni.
Sistem de asistenta la coliziune frontala (FCA)
Cu ajutorul senzorilor radar si al camerei frontale, FCA actioneaza in trei etape. Initial, sistemul avertizeaza vizual si acustic conducatorul auto, aplicand automat o forta de franare a carei intensitate creste treptat, pentru a evita riscul unui accident sau pentru a reduce daunele atunci cand o coliziune este inevitabila.
Sistem de navigatie
Sistemul multimedia include functiile Apple CarPlay™ si Android Auto™, pentru redare audio sau direct de pe smartphone, precum si incarcarea wireless a telefonului.
*Pot varia in functie de regiune.
Puterea celor 275 CP.
Exterior.
Silueta eleganta a modelului i30 Fastback N inglobeaza caracteristicile dinamice ale versiunii hatchback i30 N in cinci usi.
Ergonomie si confort.
Design interior
Confort si eleganta.
Caracteristicile de design elegant si sportiv ale modelului i30 Fastback N sunt dublate de un habitaclu spatios, disponibil in combinatia de culori - negru si rosu.
Praguri personalizate
Initiala „N" simbolizeaza performanta si personalitatea puternica a modelului i30 Fastback N.
Cotiera centrala fata
Pasagerii din fata beneficiaza de o cotiera centrala cu spatiu pentru depozitare, pentru un plus de confort.
Performanta sporita.
i30 Fastback N este propulsat de motorul turbo de 2,0 litri.
2,0 T-GDi (275 CP)
Motor pe benzina
Versiunea 2,0 litri, in patru cilindri, cu injectie turbo, beneficiaza de 275 CP. Motorul ofera un raspuns rapid prin intermediul turbocompresorului, i30 Fastback N fiind disponibil cu tractiune fata si transmisie manuala in sase trepte.
Control demarare
Sistemul de control al demararii ofera tractiune maxima pentru o demarare rapida. Reduce patinarea rotilor in momentul accelerarii bruste, controleaza autovehiculul, asigurand un demaraj de raliu.
Sincronizarea turatiilor
Actioneaza butonul de pe volan pentru o schimbare rapida si lina intr-o treapta inferioara, asigurand o mai buna manevrabilitate a masinii pe circuit sau in rampa.

Noile modele Hyundai, cu adevarat fantastice.

Te invitam la un Test Drive intr-unul dintre showroom-urile noastre Hyundai, pentru a redescoperi placerea de a conduce. Daca doresti mai multe informatii despre noile modele Hyundai, iti stam la dispozitie!
Programează un Test Drive