Reprezentanta Hyundai Modele Hyundai i30 Fastback N

Hyundai i30 Fastback N - o combinație perfectă între design elegant și performanță

Modelul Hyundai i30 Fastback N impresionează prin designul atractiv, atât la exterior, cât și la interior. Un plus de personalitate este dat de bara de protecție și de lămpile cu LED-uri cu formă nouă. De asemenea, jantele din aliaj ușor, anvelopele de înaltă performanță și eleronul cu formă arcuită sunt și ele caracteristici care definesc stilul i30 Fastback N. Interiorul are acele caracteristici pentru a te bucura de ergonomie și confort, de la scaunele care oferă suport lateral mai bun, padele pe volan, până la instrumentarul de bord cu afișaj LED, foarte ușor de utilizat atunci când ești în timpul mersului. Vino într-o reprezentanță Di-Bas pentru a descoperi ce particularități are Hyundai i30 Fastback N, dar și alte modele Hyundai, precum Hyundai i30, i30 Wagon, i30 N sau i30 Fastback!

Hyundai i30 N Fastback, gata oricând să te convingă de performanțe cu un test drive

Prețul modelului Hyundai i30 N Fastback este unul atractiv, iar dacă vrei să te bucuri de experiența frumoasă de a-l conduce, programează-te la un test drive. Specialiștii noștri îți stau la dispoziție cu orice informație ai avea nevoie despre acest model disponibil la preț bun sau despre alte autoturisme, precum Hyundai Santa Fe, Bayon sau Elantra, pe care, de asemenea, le poți testa. Bucură-te de performanțele oferite de Hyundai i30 N Fastback, un autoturism cu design armonios și sportiv, caracter dinamic și interior minimalist, disponibil la prețuri excelente!

Mai multa adrenalina.
Noul i30 Fastback N imbina designul elegant al modelului i30 Fastback cu pachetul de performanta de la i30 N.
Prezentare
Design elegant.
Noul model Hyundai dispune de un design actualizat, care pune accent pe impactul emotional si pe performanta dinamica.

Transmisie N DCT.

Noua transmisie cu dublu ambreiaj umed a fost proiectata pentru a imbina confortul unei transmisii automate cu placerea utilizarii unei transmisii manuale.

Hyundai i30 Fastback N - hyundaidibas - 1

Performanta.

Noul i30 Fastback N beneficiaza acum de un design modificat si de un tren de rulare actualizat, fiecare element fiind dezvoltat pentru a pune in valoare accentele dinamice.

Hyundai i30 Fastback N - hyundaidibas - 2

Conectivitate.

Modelul este prevazut cu un sistem de inregistrare a datelor privind performantele, care permite monitorizarea si imbunatatirea competentelor de pilotaj.

Hyundai i30 Fastback N - hyundaidibas - 3
Exterior
In lumina reflectoarelor.
Noul i30 Fastback N beneficiaza acum de un design modificat, de un tren de rulare actualizat, cat si de componente mai usoare, care contribuie la imbunatatirea agilitatii si a manevrabilitatii.

Bara de protectie.

Personalitatea si sportivitatea sunt accentuate de bara de protectie, de lampile care includ LED-uri cu forma noua.

Hyundai i30 Fastback N - hyundaidibas - 4

Jante din aliaj usor.

i30 Fastback N dispune standard de jante de 19 inchi si de anvelope de inalta performanta.

Hyundai i30 Fastback N - hyundaidibas - 5

Caracter sportiv.

Sportivitatea autovehiculului este accentuata de bara de protectie spate, dubla evacuare si de eleronul cu forma arcuita, integrat in hayon.

Hyundai i30 Fastback N - hyundaidibas - 6
Interior
Ergonomie si confort.
Interiorul a fost conceput pentru a oferi maximum de confort. Conducatorul auto are posibilitatea de a ramane mereu conectat, datorita comenzilor bine pozitionate si a scaunelor sport.

Scaune „N”.

i30 Fastback N este echipat, in premiera, cu scaune „N” pentru pasagerii din fata, care ofera suport lateral mai bun si sunt disponibile cu tapiterie din piele, respectiv cu material „Alcantara”.

Hyundai i30 Fastback N - hyundaidibas - 12

Padele pe volan.

Conducatorii auto pot selecta modul manual pentru a schimba vitezele cu ajutorul padelelor de pe volan.

Hyundai i30 Fastback N - hyundaidibas - 13

Instrumentar „N”.

Instrumentarul de bord integreaza afisajul LED, care indica modificarile turatiilor in functie de performanta de condus, oferind detalii despre variatiile temperaturii uleiului de motor.

Hyundai i30 Fastback N - hyundaidibas - 14

Noile modele Hyundai, cu adevarat fantastice.

Te invitam la un Test Drive intr-unul dintre showroom-urile noastre Hyundai, pentru a redescoperi placerea de a conduce. Daca doresti mai multe informatii despre noile modele Hyundai, iti stam la dispozitie!
Programează un Test Drive