Reprezentanta Hyundai Modele Hyundai i10

Hyundai i10 la un preț avantajos, disponibil acum

Unul dintre cele mai apreciate modele de mașină este disponibil în reprezentanța Hyundai! La noi găsești Hyundai i10 la un preț foarte avantajos și îl poți încerca înainte de a-l achiziționa. Modelul i10 Hyundai este mașina numărul 1 de pe piață, în ceea ce privește spațiul exterior și este o mașină special proiectată pentru a transporta cinci persoane. Astfel, ea poate fi automobilul ideal pentru familia ta. Noul i10 impresionează atât prin design-ul său remarcabil, cât și prin performanțele pe care le propune.

Poți alege Hyundai i10 automat cu cinci rapoarte sau Hyundai i10 manual, cu transmisie în cinci trepte. La noi găsești Hyundai i10 de vânzare în două variante. Varianta cu 1 litru MPi și trei cilindri oferă 67 CP și cuplu de 96 Nm. Alternativ, poți opta pentru motorul de 1,2 litri MPi, în patru cilindri, cu 84 CP și cuplu de 118 Nm. Ambele opțiuni au sistem Idle Stop and Go, ideal pentru reducerea consumului de combustibil și protejarea mediului înconjurător împotriva emisiilor de CO2.

i10 Hyundai te așteaptă la un Test Drive!

HyundaiDibas.ro este un site pe care te poți programa la Test Drive, în reprezentanțele noastre din București și Ploiești. Poți testa diferite modele Hyundai, precum Hyundai i10 nou, dar și noul Hyundai i20 sau noul Hyundai i30. Odată ce ți-ai ales mașina favorită, ai posibilitatea de a o achiziționa direct de la o reprezentanță de încredere, care îți oferă acces și la service specializat. Îți oferim Hyundai i10 nou la un preț bun, iar pentru mai multe informații te invităm să soliciți o ofertă sau să programezi un Test Drive. Alege calitatea și seriozitatea Hyundai!

Redefinește experiența de condus.
Cu un design dinamic, o conectivitate intuitiva, dar si un pachet de sisteme avansate pentru siguranta, noul i10 redefineste experienta de condus.
Hyundai i10 - hyundaidibas - 1
Design exterior
Dinamic și expresiv.
Designul dinamic si elegant evidentiaza contrastul dintre suprafetele fluide si liniile ferme ale caroseriei. In comparatie cu predecesorul, proportiile au fost modificate, prin coborarea liniei plafonului, dar si prin extinderea in latime.
Hyundai i10 - hyundaidibas - 2

Grilă frontală de mari dimensiuni.

Alura sportiva este subliniata de grila de tip cascada, care incorporeaza luminile de zi cu LED. Aceasta dezvaluie o structura interioara de forma unui fagure de miere, caracteristica mostenita de la modelele i10 anterioare.

Hyundai i10 - hyundaidibas - 3

Jante din aliaj.

Impactul vizual este completat de jantele din aliaj de 15”, precum si de cele de 16’’, disponibile optional.

Hyundai i10 - hyundaidibas - 4

Farurile cu design special.

Farurile sunt integrate in bara frontala aerodinamica, intregind aspectul bine conturat si elegant al autovehiculului.

Hyundai i10 - hyundaidibas - 5
Design interior
Confort și eleganță.
Designul habitaclului subliniaza elementele de noutate si expresivitate ale noului i10, dar fara a compromite insa utilitatea. Plasarea fantelor de ventilatie pe interiorul portierelor sustine orizontalitatea arhitecturii, conferind o senzatie de spatialitate. Banda decorativa de pe plansa de bord prezinta acelasi finisaj 3D tip „fagure de miere” ca si interiorul portierelor.
Hyundai i10 - hyundaidibas - 6

Proporții redefinite.

Noul i10 este disponibil in variantele cu patru si cinci locuri. Datorita ampatamentului extins, spatiul pentru pasageri a fost suplimentat.

Hyundai i10 - hyundaidibas - 7

Design remarcabil.

Fantele de ventilatie sunt integrate in plansa de bord, care dispune de un finisaj 3D tip „fagure de miere”.

Hyundai i10 - hyundaidibas - 8

Conectivitate de referinta in segment.

Toate functiile sunt integrate in ecranul tactil color de 8 inchi, cel mai mare din segmentul A. Apple CarPlay si Android Auto garanteaza o integrare perfecta a aplicatiilor de pe smartphone cu sistemul de infotainment al autovehiculului.

Hyundai i10 - hyundaidibas - 9
Confort
Conectivitate de referinta in segment.
Hyundai i10 este lider in segment in privinta spatiului interior. Datorita ampatamentului extins, spatiul pentru pasageri a fost suplimentat, fiind proiectat pentru transportul a cinci persoane.

Sistem de navigatie.

Clientii care opteaza pentru sistemul de navigatie primesc un abonament la Hyundai LIVE Services, care ofera informatii in timp real despre trafic si vreme, precum si despre pozitionarea camerelor radar, in tarile in care acest lucru este permis.

Hyundai i10 - hyundaidibas - 16
Performanță
Eficiență sporită.
Noul i10 este disponibil in doua variante de motorizare: 1 litru MPi, trei cilindri, 67 CP, cuplu de 96 Nm si 1,2 litri MPi, patru cilindri, 84 CP, cuplu de 118 Nm. Ambele propulsoare dispun de o cutie de viteze cu cinci trepte: manuala (MT) sau automatizata (AMT). Sistemul Idle Stop and Go (ISG), o dotare standard pentru i10, contribuie la reducerea consumului de carburant, a emisiilor de CO2 si la cresterea eficientei.

Transmisie automatizată.

Transmisia automatizata cu cinci rapoarte ofera o operare intuitiva.

Hyundai i10 - hyundaidibas - 21

Transmisie manuală.

Pentru pasionatii de condus care prefera sa schimbe treptele de viteza, Hyundai propune o transmisie manuala in cinci trepte.

Hyundai i10 - hyundaidibas - 22
Siguranță
Pachetul Hyundai SmartSense.
Pentru a respecta standardele europene de siguranta, pachetul Hyundai SmartSense, disponibil pentru noul model, integreaza cele mai recente sisteme de siguranta: asistenta la coliziune frontala (FCA), asistenta pentru faza lunga (HBA), asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA), sistem de atentionare a conducatorului auto (DAW), precum si sistem inteligent de avertizare asupra limitei de viteza (ISLW).

Noile modele Hyundai, cu adevarat fantastice.

Te invitam la un Test Drive intr-unul dintre showroom-urile noastre Hyundai, pentru a redescoperi placerea de a conduce. Daca doresti mai multe informatii despre noile modele Hyundai, iti stam la dispozitie!
Programează un Test Drive