Reprezentanta Hyundai Modele Noul Hyundai i10

Hyundai i10 la un preț avantajos, disponibil acum

Unul dintre cele mai apreciate modele de mașină este disponibil în reprezentanța Hyundai! La noi găsești Hyundai i10 la un preț foarte avantajos și îl poți încerca înainte de a-l achiziționa. Modelul i10 Hyundai este mașina numărul 1 de pe piață, în ceea ce privește spațiul exterior și este o mașină special proiectată pentru a transporta cinci persoane. Astfel, ea poate fi automobilul ideal pentru familia ta. Noul i10 impresionează atât prin design-ul său remarcabil, cât și prin performanțele pe care le propune.

Poți alege Hyundai i10 automat cu cinci rapoarte sau Hyundai i10 manual, cu transmisie în cinci trepte. La noi găsești Hyundai i10 de vânzare în două variante. Varianta cu 1 litru MPi și trei cilindri oferă 67 CP și cuplu de 96 Nm. Alternativ, poți opta pentru motorul de 1,2 litri MPi, în patru cilindri, cu 84 CP și cuplu de 118 Nm. Ambele opțiuni au sistem Idle Stop and Go, ideal pentru reducerea consumului de combustibil și protejarea mediului înconjurător împotriva emisiilor de CO2.

i10 Hyundai te așteaptă la un Test Drive!

HyundaiDibas.ro este un site pe care te poți programa la Test Drive, în reprezentanțele noastre din București și Ploiești. Poți testa diferite modele Hyundai, precum Hyundai i10 nou, dar și noul Hyundai i20 sau noul Hyundai i30. Odată ce ți-ai ales mașina favorită, ai posibilitatea de a o achiziționa direct de la o reprezentanță de încredere, care îți oferă acces și la service specializat. Îți oferim Hyundai i10 nou la un preț bun, iar pentru mai multe informații te invităm să soliciți o ofertă sau să programezi un Test Drive. Alege calitatea și seriozitatea Hyundai!

Perfect pentru momente importante.

Hyundai i10 dispune de un design actualizat, dar si de functii avansate pentru confort si conectivitate, asemenea modelelor din segmentele superioare.

Design dinamic.

Designul dinamic evidentiaza contrastul dintre suprafetele fluide si liniile ferme ale caroseriei.

Conectivitate.

Toate functiile sunt integrate in ecranul tactil color de 8 inchi. Apple CarPlay si Android Auto garanteaza o integrare perfecta a aplicatiilor de pe smartphone cu sistemul de infotainment al autovehiculului.

Mai multa siguranta.

Pentru a respecta standardele europene de siguranta, pachetul Hyundai Smart Sense integreaza cele mai recente sisteme de siguranta.

Descopera sursa de inspiratie.

Modelul gamei „i” prezinta un design dinamic, care evidentiaza contrastul intre suprafetele sculptate armonios si liniile ascutite. Impactul vizual este completat de grila frontala, care se distinge prin alura sportiva.

Design expresiv.

In comparatie cu versiunea anterioara, lansata in anul 2019, noul i10 beneficiaza de un design actualizat atat la interior, cat si la exterior.

5 ani garantie fara limita de kilometri.

Hyundai i10 beneficiaza de cinci ani garantie fara limita de kilometri.

Dinamic si elegant.

Designul dinamic si elegant evidentiaza contrastul dintre suprafetele fluide si liniile ferme ale caroseriei.

Design exterior
Mereu remarcabil.
La exterior, linia coborata a plafonului si ampatamentul intins confera modelului o alura atletica. Partea interioara a farurilor, precum si semnatura luminoasa fata/ spate au fost reproiectate. De asemenea, modelul dispune de jante noi din aliaj de 15 inchi.

Grila frontala reproiectata.

Grila frontala accentueaza personalitatea modelului.

Hyundai i10 - hyundaidibas - 3
Hyundai i10 - hyundaidibas - 4

Jante din aliaj.

Impactul vizual este completat de noile jante din aliaj de 15”.

Farurile cu design special.

Partea interioara a farurilor, precum si semnatura luminoasa fata/ spate au fost reproiectate.

Hyundai i10 - hyundaidibas - 5
Hyundai i10 - hyundaidibas - 3

Lumini de zi.

Luminile frontale de zi cu LED (DRL) au fost integrate in noua grila cu aspect sportiv.

Alura atletica.

Lateralele ofera imaginea unei caroserii armonioase, cu alura atletica, proiectata pentru a oferi spatiu interior maximizat.

Hyundai i10 - hyundaidibas - 4
Hyundai i10 - hyundaidibas - 5

Lampi spate.

Luminile spate cu LED afiseaza acum litera „H” pe linia orizontala a hayonului.

Design interior
Confort si eleganta.
Expresivitatea modelului este evidentiata la interior de sistemul de iluminare in nuanta albastra pentru scaunele din fata. In plus, noul pachet „Purple” – care include tapiterie din stofa tartan cu linii verticale in nuanta violet, respectiv cusaturi si orificii de ventilatie in aceeasi culoare; plansa de bord si partea inferioara a consolei centrale in tonuri gri cu reflexii violet - confera habitaclului un plus de eleganta.

Conectivitate intuitiva.

Toate functiile sunt integrate in ecranul tactil color de 8 inchi. Apple CarPlay si Android Auto garanteaza o integrare perfecta a aplicatiilor de pe smartphone cu sistemul de infotainment al autovehiculului.

Hyundai i10 - hyundaidibas - 3
Hyundai i10 - hyundaidibas - 4

Scaune fata incalzite.

Scaunele din fata sunt incalzite, pentru mai mult confort in diminetile geroase.

Volan incalzit.

Volanul incalzit dispune de comenzi pozitionate ergonomic, pentru mai mult confort.

Hyundai i10 - hyundaidibas - 5
Hyundai i10 - hyundaidibas - 3

Instrumentar LCD de 4,2 inchi.

Conducatorul auto are acces la informatii despre starea sistemelor de siguranta.

Design remarcabil.

Hyundai i10 este lider in segment in privinta spatiului interior.

Hyundai i10 - hyundaidibas - 4
Hyundai i10 - hyundaidibas - 5

Sistem de iluminare.

Expresivitatea modelului este evidentiata la interior de sistemul de iluminare in nuanta albastra pentru scaunele din fata.

Performanta
Eficienta sporita
Hyundai i10 este disponibil in doua variante de motorizare: 1 litru MPi, trei cilindri, 67 CP, cuplu de 96 Nm si 1,2 litri MPi, patru cilindri, 84 CP, cuplu de 117.6 Nm. Ambele propulsoare dispun de o cutie de viteze cu cinci trepte: manuala (MT) sau automatizata (AMT). Sistemul Idle Stop and Go (ISG), o dotare standard pentru i10, contribuie la reducerea consumului de carburant, a emisiilor de CO2 si la cresterea eficientei.

1 litru MPi

Varianta de motorizare de 1 litru MPi, trei cilindri, dezvolta 67 CP si un cuplu de 96 Nm, fiind disponibila cu o cutie de viteze cu cinci trepte: manuala (MT) sau automatizata (AMT). Sistemul Idle Stop and Go (ISG), o dotare standard pentru i10, contribuie la reducerea consumului de carburant, a emisiilor de CO2 si la cresterea eficientei.

Hyundai i10 - hyundaidibas - 3
Hyundai i10 - hyundaidibas - 4

1,2 litri MPi

Varianta de motorizare de 1,2 litri MPi, patru cilindri, dezvolta 84 CP si un cuplu de 117.6 Nm, fiind disponibila cu o cutie de viteze cu cinci trepte: manuala (MT) sau automatizata (AMT). Sistemul Idle Stop and Go (ISG), o dotare standard pentru i10, contribuie la reducerea consumului de carburant, a emisiilor de CO2 si la cresterea eficientei.

Transmisie automatizata.

Transmisia automatizata cu cinci rapoarte ofera o operare intuitiva.

Hyundai i10 - hyundaidibas - 5
Hyundai i10 - hyundaidibas - 3

Transmisie manuala.

Pentru pasionatii de condus care prefera sa schimbe treptele de viteza, Hyundai propune o transmisie manuala in cinci trepte.

Confort
Mai multa flexibilitate
Spatiul pentru bagaje poate fi rapid reconfigurat datorita scaunelor pliabile.

Volum portbagaj.

Portbagajul ofera un spatiu de depozitare de 252 litri, respectiv de 1.050 de litri cu bancheta din spate rabatata.

Hyundai i10 - hyundaidibas - 3
Hyundai i10 - hyundaidibas - 4

Proportii redefinite.

Datorita ampatamentului extins, spatiul pentru pasageri a fost suplimentat.

Ecran tactil color.

Toate functiile sunt integrate in ecranul tactil color de 8 inchi.

Hyundai i10 - hyundaidibas - 5
Hyundai i10 - hyundaidibas - 3

Sistem automat de climatizare.

Mai mult confort pentru tine si cei dragi.

Sistem eCall.

In situatia in care se declanseaza airbag-urile, eCall permite efectuarea automata a unui apel de urgenta de la bordul autovehiculului. Hyundai i10 dispune, de asemenea, de un buton eCall care poate fi activat manual pentru asistenta.

Hyundai i10 - hyundaidibas - 5
Siguranta
Pachetul Hyundai Smart Sense.
In echiparea standard se remarca mai multe sisteme de siguranta Hyundai Smart Sense, printre care: asistenta la coliziune frontala (FCA) cu detectare pietoni si biciclisti; asistenta la mentinerea benzii de rulare (LFA); alerta pentru ocuparea locurilor din spate (ROA).
Hyundai i10 - hyundaidibas - 5
Hyundai i10 - hyundaidibas - 3

Sistem de asistenta pentru faza lunga (HBA).

HBA permite comutarea in mod automat a fazei lungi / scurte in momentul in care este detectat un autovehicul din sens opus. Mai mult, sistemul de asistenta la faza scurta (LBA-S) actioneaza lampile aditionale in functie de viteza vehiculului si unghiul de virare.

Noile modele Hyundai, cu adevarat fantastice.

Te invitam la un Test Drive intr-unul dintre showroom-urile noastre Hyundai, pentru a redescoperi placerea de a conduce. Daca doresti mai multe informatii despre noile modele Hyundai, iti stam la dispozitie!
Programează un Test Drive