Performanta si dinamism.
Campion al virajelor. i30 N este primul model al diviziei de performanta Hyundai N, construit pe platforma noii generatii i30. Initiala "N" simbolizeaza traseul sinuos al unui circuit de curse, unde i30 N atinge niveluri maxime de tractiune si precizie.
Proiectat pentru performanta.
Modelul a fost proiectat pentru a oferi experiente placute clientilor, intr-un pachet de inalta performanta. Designul atemporal, coerent, include grila frontala de tip cascada, inspirata de fluiditatea otelului topit, parte din noua identitate vizuala Hyundai. Bara de protectie cu prize de aer integrate, element distinctiv al modelului i30 N, precum si jantele din aliaj de 19" personalizate cu logo-ul "N" confera un aspect dinamic.
Personalitate si sportivitate.
Personalitatea si sportivitatea modelului i30 N sunt accentuate de bara de protectie spate, dubla evacuare si spoilerul cu forma aerodinamica.
Un interior personalizat.
Interiorul a fost conceput pentru a oferi maximum de confort. Conducatorul auto are posibilitatea de a ramane mereu conectat, datorita comenzilor bine pozitionate si a scaunelor sport.
Descopera noul i30 N.
Thierry Neuville, pilotul Hyundai Motorsport din cadrul Campionatului Mondial de Raliuri, a testat performantele autovehiculului. Momentele au fost surprinse intr-un film de prezentare, care poate fi vizualizat accesand materialul video.
Tractiune de tip N si control electronic al stabilitatii
Cele doua functii avansate intervin atunci cand este necesar si pot fi dezactivate pentru o experienta sportiva mai intensa.
Diferentialul "N Corner carving"
Diferentialul imbunatateste aderenta, crescand tractiunea vehiculului si viteza in viraje.
*Functia este disponibila numai in anumite regiuni.
Sistem de asistenta la coliziune frontala (FCA) cu detectare pietoni
Cu ajutorul senzorilor radar si al camerei frontale, FCA actioneaza in trei etape. Initial, sistemul avertizeaza vizual si acustic conducatorul auto, aplicand automat o forta de franare a carei intensitate creste treptat, pentru a evita riscul unui accident sau pentru a reduce daunele atunci cand o coliziune este inevitabila.
Sistem de navigatie
Sistemul multimedia include functiile Apple CarPlay™ si Android Auto™, pentru redare audio sau direct de pe smartphone, precum si incarcarea wireless a telefonului.
*Pot varia in functie de regiune.
Puterea celor 275 CP.
Exterior.
Performanta sportiva a modelului i30 N se imbina armonios cu designul atemporal inspirat de noua generatie i30.
Ergonomie si confort.
Design interior
Confort si eleganta.
Praguri personalizate
Initiala "N" simbolizeaza traseul sinuos al unui circuit de curse, acolo unde i30 N atinge niveluri maxime de tractiune si precizie.
Cotiera centrala fata
Pasagerii din fata beneficiaza de o cotiera centrala cu spatiu pentru depozitare, pentru un plus de confort.
Propulsie turbo.
i30 N este propulsat de motorul turbo de 2,0 litri, in patru cilindri, disponibil cu 275 CP.
2,0 T-GDi (275 CP)
Motor pe benzina
Versiunea 2,0 litri, in patru cilindri, cu injectie turbo, beneficiaza de 275 CP, un cuplu maxim de 353 Nm si o viteza de 250 km/ h. Functia "overboost" mareste cuplul pana la 378 Nm. Motorul ofera un raspuns rapid prin intermediul turbocompresorului, i30 N fiind disponibil cu tractiune fata si transmisie manuala in 6 trepte. Puterea este transferata la trenul de rulare, trecerea in urmatoarea treapta de viteza fiind realizata fara intreruperi de cuplu (gratie tehnologiei Rev Matching).
Control demarare
Sistemul de control al demararii ofera tractiune maxima pentru o demarare rapida. Reduce patinarea rotilor in momentul accelerarii bruste, controleaza autovehiculul, asigurand un demaraj de raliu.
Sincronizarea turatiilor
Actioneaza butonul de pe volan pentru o schimbare rapida si lina intr-o treapta inferioara, asigurand o mai buna manevrabilitate a masinii pe circuit sau in rampa.

Noile modele Hyundai, cu adevarat fantastice.

Te invitam la un Test Drive intr-unul dintre showroom-urile noastre Hyundai, pentru a redescoperi placerea de a conduce. Daca doresti mai multe informatii despre noile modele Hyundai, iti stam la dispozitie!
Programează un Test Drive