Reprezentanta Hyundai Modele Noul Hyundai Elantra

Hyundai Elantra, mașina care garantează confortul tuturor

Hyundai Elantra este unul dintre numeroasele modele Hyundai care te vor surprinde prin aspectul lor spectaculos, dar și prin experiența deosebită pe care ți-o garantează la volan. Atât scaunul șoferului, cât și cele ale pasagerilor au design optimizat, iar accesul la spațiile de depozitare, comenzile esențiale și instrumentarul de bord este unul foarte ușor de efectuat, atunci când ești la volan.

În oferta noastră găsești Hyundai Elantra automată și Hyundai Elantra manuală, ambele variante având o cutie în șase trepte de viteză. Fie că optezi pentru varianta automată sau pentru cea manuală, experiența ta de condus va fi una confortabilă și extrem de sigură. Toate modelele de Hyundai Elantra dispun și de o conectivitate la cele mai înalte standarde, bazate pe sisteme inteligente, precum Android Auto sau Apple CarPlay.

Hyundai Elantra la preț avantajos, gata pentru un test drive!

Pe HyundaiDibas.ro poți descoperi toate informațiile de care ai nevoie despre un Hyundai Elantra nou la un preț avantajos, precum și despre Hyundai i10, Hyundai i20 sau Hyundai i30, unele dintre cele mai populare autoturisme. Noi suntem reprezentanța la care trebuie să apelezi, dacă vrei să găsești Hyundai Elantra de vânzare în condiții avantajoase. Prețul unui Hyundai Elantra nou este și el unul foarte atractiv, dacă alegi să colaborezi cu noi.

Atunci când ești decis să încerci experiența de a conduce un astfel de autoturism nou, te așteptăm să te programezi la un test drive. Poți testa Hyundai Elantra în România, în cadrul locațiilor noastre din Ploiești și București! Tot acolo poți încerca și automobilele din gama „i” sau variante noi de Hyundai Santa Fe, Hyundai Kona sau Hyundai Bayon.

Sa iesi in evidenta sau sa te pierzi in peisajul urban?
Indrazneste sa fii diferit, indiferent de drumul pe care pleci. Intampina o lume plina de posibilitati nebanuite la bordul noului Hyundai ELANTRA. Modelul sedan de clasa compacta dispune de un design impunator, dar si de performante dinamice.


Hyundai Elantra - hyundaidibas - 1

Indrazneste sa fii diferit.
Cu ajutorul sistemelor pentru siguranta.


Hyundai Elantra - hyundaidibas - 1

Indrazneste sa fii tu.
Indrazneste sa faci schimbari, sa fii deschis, fara teama de esec.


Hyundai Elantra - hyundaidibas - 1

Indrazneste sa fii mai mult.
Exploreaza lumea de maine folosind propriile standarde si nu cele ale societatii.


Hyundai Elantra - hyundaidibas - 1

Sparge barierele.
ELANTRA a fost construit avand la baza cea de-a treia generatie a platformei producatorului, care ofera o mai mare flexibilitate pentru siguranta, stabilitatea, eficienta si performantele autovehiculului.


Hyundai Elantra - hyundaidibas - 1

Tu detii controlul.
Exploreaza universul ELANTRA.
Performanta.
ELANTRA a fost construit avand la baza cea de-a treia generatie a platformei producatorului, care ofera o mai mare flexibilitate pentru siguranta, stabilitatea, eficienta si performantele autovehiculului.


Hyundai Elantra - hyundaidibas - 1

Eficienta sporita.
Posesorii vor avea posibilitatea de a opta intre transmisia automata si cea manuala.
Hyundai i10 - hyundaidibas - 4

Motor 1.6 l

Propulsorul pe benzina de 1,6 litri dezvolta 123 CP si un cuplu de 153 Nm.

Proiectat pentru confort.
Hyundai ofera acum si mai mult confort pentru clientii ELANTRA. Modelul a fost proiectat avand ca obiectiv principal confortul conducatorului auto si al pasagerilor.
Hyundai i10 - hyundaidibas - 4

Sistem audio BOSE

Modelul este echipat cu sistem audio Bose, dispunand de opt difuzoare.

Sistem de navigatie de 10.25''

Sistem de iluminare a bordului cu display de 10,25”

Oglinzi pliabile electricFrana electrica de stationare

Sistem automat de climatizare

Scaune fata incalzite

Sistem de atentionare a conducatorului auto (DAW)

Permite monitorizarea constanta a stilului de condus, cu scopul de a detecta orice deviatie neobisnuita a directiei sau alte semne de oboseala.

Sistem de asistenta pentru mentinerea autvehiculului pe centrul benzii de rulare (LFA)

LFA mentine autovehiculul pe mijlocul benzii de rulare, la viteze de pana la 180 km/ h.

Noile modele Hyundai, cu adevarat fantastice.

Te invitam la un Test Drive intr-unul dintre showroom-urile noastre Hyundai, pentru a redescoperi placerea de a conduce. Daca doresti mai multe informatii despre noile modele Hyundai, iti stam la dispozitie!
Programează un Test Drive