Reprezentanta HyundaiNoutăți Noul Hyundai Tucson – design mai dinamic si mai rafinat
Noutăți - Noul Hyundai Tucson – design mai dinamic si mai rafinat - hyundaidibas

Noul Hyundai Tucson – design mai dinamic si mai rafinat

Data publicarii: 21/11/2023
Ultima actualizare: 21/11/2023

Noul Hyundai Tucson prezinta un aspect mai dinamic, care reflecta viziunea progresista a companiei privind viitorul mobilitatii. Modelul va debuta pe piata din Romania in cel de-al doilea trimestru al anului 2024.

Desi noul Tucson pastreaza tema de design „Parametric Dynamics”, evolutia stilistica a condus catre o estetica mai rafinata si mai captivanta. Arhitectura grilei frontale prezinta un contrast intre liniile inguste, suprafetele angulare, completate de „Parametric Jewel Hidden Lights”.

In laterale, bara si scuturile de protectie, alaturi de jantele din aliaj reproiectate accentueaza dinamismul autovehiculului. In partea din spate, scuturile integrate in bara de protectie ofera imaginea unui ampatament mai mare.

La interior, senzatia de spatialitate este subliniata de designul structurat orizontal. In plus, integrarea perfecta a tehnologiilor avansate asigura o imbinare armonioasa intre functionalitate si estetica.

Lansat in urma cu doua decenii, Tucson a devenit - in anul 2022 - cel mai bine vandut autovehicul din segmentul C-SUV in Europa, conform companiei globale de cercetare, JATO Dynamics. Cu un design rafinat, tehnologii avansate si o evolutie de succes, Tucson este pregatit sa continue traditia si sa pastreze pozitia de lider global in segmentul SUV.

Avand la baza filozofia Hyundai „Sensuous Sportiness”, Tucson se remarca prin aspectul progresist si eleganta specifica unui SUV, care se aliniaza tendintelor contemporane.

Noul model reflecta abordarea producatorului centrata pe nevoile clientilor, in materie de design, confort si angajament fata de siguranta.

Aceasta este prima actualizare de design din ultimii trei ani, dedicata celei de-a patra generatii a modelului Tucson, lansata la nivel global in 2020.Nota: Noul Tucson nu este disponibil pentru vanzare in acest moment.