Reprezentanta HyundaiNoutăți Noua generatie Hyundai i20.
Noutăți - Noua generatie Hyundai i20. - hyundaidibas

Noua generatie Hyundai i20.


Incepand cu luna iulie puteti rezerva in showroom-urile DiBas, noua generatie i20 (New i20), model care se remarca printr-un design interior si exterior nou, functii avansate de conectivitate si un propulsor mild hybrid de 48V.
Modelul beneficiaza de cele mai recente dotari de siguranta activa si pasiva: Emergency Call System (eCall), LKAS (Sistem de avertizare/asistenta la schimbarea benzii de circulatie), FCA (Forward Collision Avoidance) - City, InterUrban, Pedestrian, HBA (faza lunga cu functie automata), DAW (asistenta atentionare oboseala).
New i20 va fi disponibil in variantele Comfort si Led Line, ambele nivele de dotare fiind mult superioare versiunilor precedente. Pentru eficienta consumului, propulsorul 1.0 T-GDi 100 CP este echipat cu un sistem mild hybrid de 48 V, cuplat la o transmisie manuala inteligenta (iMT) cu sase trepte. iMT decupleaza motorul de la transmisie dupa ce conducatorul auto elibereaza pedala de acceleratie si permite autovehiculului sa ruleze liber, pentru eficienta consumului de combustibil.
Pentru cei care prefera transmisia automata, varianta cu sistem mild hybrid de 48 V este disponibila si cu transmisie automata cu dublu ambreiaj si sapte trepte.
Noul model i20 va putea fi rezervat in urmatoarele variante de echipare:
  • New i20 5DR 1.2 84CP Comfort
  • New i20 5DR 1.2 84CP Led Line
  • New i20 5DR 1.0T-GDi 100CP M-Hybrid 48V iMT Led Line
  • New i20 5DR 1.0T-GDi 100CP M-Hybrid 48V 7DCT Led Line
Toate variantele se califica la programul Remat!