Reprezentanta HyundaiNoutăți Hyundai demareaza productia i10 N Line!
Noutăți - Hyundai demareaza productia i10 N Line! - hyundaidibas

Hyundai demareaza productia i10 N Line!


  • Modelul va fi produs la uzina Hyundai din Izmit, Turcia;
  • In premiera pentru i10, versiunea N Line va fi disponibila cu motor T-GDi de 1 l, 100 CP.
Hyundai demareaza productia i10 N Line la uzina Hyundai Assan Otomotiv Sanayi din Izmit, Turcia. i10 devine astfel cel de-al patrulea model al gamei care prezinta acest nivel de echipare.
Odata cu introducerea de elemente sportive pe i10, un model urban sigur si fiabil, ne adresam unui segment extins de clienti”, a declarat Andreas-Christoph Hofmann, Vice President of Marketing and Product - Hyundai Motor Europe.
Asemenea modelului i10, dinamismul versiunii N Line este evidentiat de contrastul dintre suprafetele fluide si liniile ferme ale caroseriei. Caracterul sportiv este subliniat de designul barei de protectie si al grilei frontale inspirat de modelele Diviziei de Performanta Hyundai „N”. La interior, volanul si schimbatorul de viteze personalizate cu logo-ul „N”, gurile de aer cu accente de culoare rosie, scaunele sport si pedalele cu insertii metalice contribuie la o experienta placuta pentru conducatorul auto.
In premiera pentru i10, versiunea N Line este disponibila cu un propulsor de trei cilindri T-GDi de 1l, 100 CP si un cuplu de 172 Nm, care se alatura variantei de 1,2 l MPi, 84 CP. Mai multe detalii despre i10 N Line pot fi descoperite accesand acest link.
Hyundai Assan Otomotiv Sanayi
Uzina Hyundai Assan Otomotive Sanayi, construita in anul 1997, este prima unitate de productie dezvoltata de catre Hyundai in afara Coreei. Cu aproximativ 2.500 de angajati, capacitatea de productie este de 230.000 de unitati pe an. Anul trecut, Hyundai a incheiat productia celui de-al doilea milion de autovehicule fabricate in Turcia.