Reprezentanta HyundaiNoutăți Campanie de rechemare in service (recall) aflata in derulare in reteaua Hyundai Auto Romania
Noutăți - Campanie de rechemare in service (recall) aflata in derulare in reteaua Hyundai Auto Romania - hyundaidibas

Campanie de rechemare in service (recall) aflata in derulare in reteaua Hyundai Auto Romania

Data publicarii: 11/05/2023
Ultima actualizare: 11/05/2023

Data demararii campaniei: 11.05.2023

Hyundai Auto Romania deruleaza o campanie de rechemare in service, conform detaliilor mai jos mentionate, prin informarea oficiala a posesorilor autovehiculelor afectate.

Hyundai Auto Romania recomanda clientilor notificati sa se prezinte in cel mai scurt timp posibil in unitatile service autorizate pentru efectuarea gratuita a lucrarilor incluse de aceasta campanie.

Posesorii de autovehicule Hyundai au posibilitatea de a se adresa oricarui reparator autorizat Hyundai Auto Romania pentru o confirmare privind aplicabilitatea campaniei asupra unitatilor detinute. Campania se aplica strict anumitor autovehicule din modelele mai jos mentionate, identificate de catre reparatorii autorizati Hyundai prin seria de sasiu.

Campanie rechemare service – verificare pierderi EPCU si inlocuire EPCU

  • Modele afectate: KONA EV (OS EV);
  • Nu influenteaza siguranta autovehiculelor afectate;
  • Nu exista incidente raportate de functionarea necorespunzatoare a sistemului in cauza;

Pentru orice detalii privind campaniile de recall Hyundai la nivel national, va rugam sa contactati reprezentantii Hyundai Auto Romania sau cel mai apropiat reparator autorizat.