Reprezentanta HyundaiNoutăți Noul Hyundai Tucson - design si tehnologii revolutionare
Noutăți - Noul Hyundai Tucson - design si tehnologii revolutionare - hyundaidibas

Noul Hyundai Tucson - design si tehnologii revolutionare


Hyundai prezinta noul Tucson. Modelul dispune de un design remarcabil, de tehnologii revolutionare, dar si de o gama variata de sisteme de propulsie.
Modelul de clasa SUV, care se afla la cea de-a patra generatie, dispune de un design revolutionar, integrand noua directie stilistica Hyundai „Sensuous Sportiness”. De la lansare (octombrie 2004) pana in prezent au fost vandute peste 7 milioane de unitati la nivel mondial, dintre care 1,4 milioane in Europa.
Odata cu lansarea pe piata a versiunilor hybrid, plug-in hybrid si cu sistem mild hybrid de 48 V pentru Tucson, Hyundai pune la dispozitia clientilor cea mai variata gama de sisteme de propulsie electrificate din segmentul modelelor SUV de clasa compacta. Asadar, gama Hyundai de SUV-uri eco va include:
  • Kona - electric si hybrid
  • noul Tucson - mild hybrid de 48 V, hybrid si plug-in hybrid
  • noul Santa Fe - hybrid si plug-in hybrid
  • Nexo - fuel cell
Mai multe informatii despre noul Tucson descoperiti accesand acest link.
„Noul Tucson imbina designul futurist cu tehnologia revolutionara, oferind dotari accesibile unui numar tot mai mare de clienti. Aceasta lansare contribuie la consolidarea pozitiei Hyundai de producator auto cu cea mai extinsa gama de propulsoare electrificate”, a declarat Michael Cole, President & CEO - Hyundai Motor Europe.