PROGRAMUL RABLA 2021

Guvernul Romaniei sustine si in acest an innoirea parcului auto national prin acordarea de prime de casare prin Programul Rabla Clasic si Rabla Plus.

Pentru Rabla Clasic 2021 s-a propus o majorare a primei de casare de la 6,500 lei la 7,500 lei pentru o masina mai veche de 8 ani casata in scopul achizitionarii unui model nou achizitionat cu motor pe combustie cu emisii de CO2 sub 140g CO2/Km.

Se poate folosi un singur tichet! In plus, toti beneficiarii acestui program mai pot beneficia suplimentar de eco-bonusuri specifice masinii nou achizitionate.

Pentru Rabla Plus 2021 s-a propus o dublare a bugetului fata de anul trecut, oferind posibilitatea celor interesati sa achizitioneze un numar de cca 6,600 masini Electrice si cca 5,000 masini Hibrid Plug-in.

Programul Rabla 2021 a fost in dezbatere publica, in acest moment aflandu-se in faza de implementare, urmand a debuta pe data de 26 aprilie 2021. Pentru ca programul Rabla 2021 sa intre in vigoare acesta trebuie intai publicat in Monitorul Oficial.

Consultantii de vanzari DI-BAS AUTO sunt pregatiti sa va ofere gratuit consultanta pe tot procesul de desfasurare a programului Rabla 2021. Asadar, va asteptam pe toti cu mic, cu mare, sa ne vizitati in showroom-urile noastre Hyundai & Opel, din Bucuresti si Ploiesti pentru a beneficia de oferte personalizate de pret!

Respectam toate recomandarile autoritatilor legate de distantarea sociala, de purtarea mastii in spatiile inchise si de igienizare. Iar pentru o siguranta sporita, fiecare autovehicul de test drive este pregatit si dezinfectat dupa fiecare utilizare.