Reprezentanta HyundaiNoutăți Hyundai prezinta noile Kona si Kona N Line
Noutăți - Hyundai prezinta noile Kona si Kona N Line - hyundaidibas

Hyundai prezinta noile Kona si Kona N Line


Kona reprezinta o poveste de succes pentru Hyundai in Europa. In numai trei ani, SUV-ul subcompact a devenit unul dintre cele mai populare modele ale gamei pe piata europeana. De la lansare pana in prezent au fost vandute in regiune peste 228.000 de unitati. Castigator al premiilor „iF Design 2018”, „Red Dot 2018”, „IDEA 2018”, designul autovehiculului a fost apreciat de-a lungul timpului atat de clienti, cat si de specialistii in domeniu.
Kona are un rol foarte important in strategia de electrificare a producatorului, fiind primul model Hyundai de clasa SUV disponibil cu o gama de propulsoare electrificate (hybrid, electric). Acum, gama va fi extinsa odata cu introducerea tehnologiei mild hybrid de 48 V la motoarele diesel si pe benzina.
„Clientii sunt din ce in ce mai interesati de autovehiculele de clasa SUV, cat si de solutiile de electrificare - Hyundai raspunde acestor cerinte oferind o combinatie intre cele doua. Fiind unul dintre cele mai populare modele ale gamei, Kona a contribuit la succesul inregistrat de catre Hyundai in ultimii ani in Europa”, a declarat Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing & Product - Hyundai Motor Europe. „De aceea este important sa aducem in mod constant imbunatatiri modelului - pentru a continua sa livram clientilor nostri cel mai bun produs posibil.”
  • Noul Kona prezinta un design rafinat, contemporan; modelul va fi disponibil, in premiera, in versiunea N Line
  • O noua linie de propulsie, care include tehnologia mild hybrid de 48 V - disponibila acum standard pentru motorizarea diesel, dar si optional pentru propulsorul pe benzina T-GDi de 1 litru
  • Autovehiculul este dotat cu sisteme actualizate de siguranta, confort si conectivitate - inclusiv cea mai recenta tehnologie Hyundai Bluelink.
Mai multe informatii despre noul Kona descoperiti accesand acest link.