Reprezentanta HyundaiNoutăți Hyundai prezinta IONIQ brandul dedicat exclusiv vehiculelor electrice
Noutăți - Hyundai prezinta IONIQ brandul dedicat exclusiv vehiculelor electrice - hyundaidibas

Hyundai prezinta IONIQ brandul dedicat exclusiv vehiculelor electrice

Data publicarii: 10/03/2021
Ultima actualizare: 10/03/2021
Hyundai Motor Company a anuntat lansarea noului brand „IONIQ” dedicat vehiculelor electrice, deschizand un nou capitol in calitate de lider in era e-mobilitatii. Obiectivul Hyundai este de a oferi clientilor experiente centrate pe solutii adaptate unui stil de viata conectat, in linie cu viziunea producatorului - „Progress for Humanity”.
Marca IONIQ a fost dezvoltata ca raspuns la cererea in continua crestere pentru vehiculele EV, contribuind totodata la consolidarea pozitiei Hyundai de lider global in segment. Pentru a indeplini aceasta misiune, Hyundai va combina experienta acumulata in domeniul electromobilitatii (incarcarea ultra-rapida, interiorul spatios si puterea furnizata de baterii) cu solutii inovatoare viitoare (un mix intre design, tehnologii si servicii).
„Lansarea brandului IONIQ marcheaza o schimbare de paradigma in ceea ce priveste experienta de care beneficiaza clientii de vehicule cu propulsii electrice”, a declarat Wonhong Cho, Executive Vice President and Global Chief Marketing Officer - Hyundai Motor Company. „Cu un nou accent pe conectivitate, vom oferi experiente integral electrificate, pentru un stil de viata ecologic.”
Hyundai a introdus pentru prima data termenul „IONIQ” – obtinut prin alaturarea cuvintelor „ion” si „unic” - in momentul prezentarii proiectului de cercetare si dezvoltare pe termen lung, axat pe mobilitatea eco. Drept urmare, Hyundai a lansat in 2016 autovehiculul denumit „IONIQ”, primul si singurul model din lume disponibil in trei versiuni de propulsie electrificata - hybrid, plug-in si electric. IONIQ a avut pana acum un rol important in progresul realizat in domeniul mobilitatii eco. Brandul IONIQ va continua aceasta misiune prin crearea unui ecosistem centrat pe solutii adaptate unui de stil de viata conectat. IONIQ reprezinta angajamentul Hyundai pentru inovatie si sustenabilitate, aspecte esentiale pentru atingerea obiectivelor companiei privind dezvoltarea e-mobilitatii.
  • Lansarea brandului Ioniq dedicat vehiculelor electrice evidentiaza viziunea Hyundai in ceea ce priveste mobilitatea inteligenta
  • In urmatorii patru ani, Hyundai va introduce pe piata trei modele electrice
  • Modelele IONIQ EV vor fi construite pe o platforma globala modulara - E-GMP (Electric-Global Modular Platform)
  • Lansarea brandului a fost marcata prin iluminarea London Eye, emblematicul obiectiv turistic fiind transformat intr-o imensa litera „Q”, parte componenta a denumirii („IONIQ”).
Mai multe informatii despre brandul IONIQ descoperiti accesand acest link.