Reprezentanta HyundaiNoutăți Hyundai demareaza productia noului i30!
Noutăți - Hyundai demareaza productia noului i30! - hyundaidibas

Hyundai demareaza productia noului i30!


Hyundai demareaza productia noului i30 in cadrul fabricii din Nošovice, Cehia, incepand cu data de 25 mai 2020. Modelul dispune de un design actualizat, tehnologii avansate de conectivitate si o gama diversificata de motorizari, care include si un propulsor mild hybrid de 48 V.
„i30 este cel mai popular autovehicul al gamei Hyundai din Europa. Modelul, proiectat si dezvoltat in regiune, este destinat clientilor europeni care sunt in cautarea unui autovehicul elegant, sigur si fiabil in segmentul C”, a declarat Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing and Product - Hyundai Motor Europe.
Inca de la lansare, in anul 2007, i30 a fost vandut in peste 1.000.000 de unitati pe piata din Europa. Primul model al gamei Hyundai „i” a fost produs la uzina din Cehia in anul 2008. Noul i30 prezinta un design aerodinamic, functii variate de conectivitate, alaturi de un propulsor mild hybrid de 48 V, care contribuie la sporirea eficientei. In plus, versiunea wagon va fi disponibila cu nivelul de echipare N Line. Mai multe informatii despre noul i30 descoperiti accesand acest link
Despre Hyundai Motor Manufacturing Cehia (HMMC)
Productia Hyundai in Cehia a inceput in luna noiembrie 2008. Cu peste 3.300 de angajati, capacitatea HMMC de productie este de aprox. 1.500 de autovehicule pe zi, peste 300.000 pe an. Anul trecut, o unitate i30 N a devenit autovehiculul cu numarul 3.000.000 care a trecut linia de asamblare. De asemenea, de curand a fost incheiata productia primului milion de unitati Tucson. Autovehiculele de la HMMC sunt livrate in peste 70 de tari de pe cinci continente. Pe langa cele trei versiuni i30, la uzina din Cehia sunt fabricate: Kona Electric, i30 N si Tucson.