Reprezentanta HyundaiNoutăți Hyundai a castigat doua premii „Future Mobility of the Year”
Noutăți -  Hyundai a castigat doua premii „Future Mobility of the Year” - hyundaidibas

Hyundai a castigat doua premii „Future Mobility of the Year”


Hyundai a obtinut doua distinctii „Future Mobility of the Year 2020” - la categoria „Public & Commercial” pentru camionul HDC-6 NEPTUNE alimentat cu hidrogen si la sectiunea „Personal” pentru trotineta electrica.
Modelele concept Hyundai au fost apreciate pentru tehnologiile si serviciile inovatoare de transport. Juriul, format din 16 specialisti - inclusiv jurnalisti din 11 tari, a selectat modelele Hyundai dintr-un total de 71 de concepte prezentate la expozitiile auto internationale. In cadrul evenimentului „Future Mobility of the Year”, organizat incepand din anul 2019 de catre Institutul pentru Stiinta si Tehnologie din Coreea, sunt premiate modelele concept care contribuie la dezvoltarea mobilitatii viitorului.
HDC-6 NEPTUNE, care a debutat la Salonul Auto din America de Nord 2019, reflecta angajamentul Hyundai pentru un viitor cu emisii zero in domeniul transporturilor de persoane sau de marfuri. „Modelul reliefeaza performanta Hyundai in segmentul vehiculelor electrice cu celule de combustibil, consolidand pozitia producatorului de lider la nivel global in ceea ce priveste mobilitatea pe baza de hidrogen”, a declarat SangYup Lee, Senior Vice President and Head - Hyundai Global Design Center.
Trotineta electrica, dezvaluita la CES 2017, va deveni un accesoriu pentru viitoarele modele ale gamei Hyundai, contribuind totodata la fluidizarea traficului, dar si la reducerea emisiilor de noxe. Atunci cand este montata pe masina, se incarca automat folosind reteaua electrica a autovehiculului. Juriul a apreciat utilitatea acesteia - deplasarea de la locul unde a fost parcata masina pana la destinatie. „Trotineta electrica stabileste un nou standard pentru mobilitatea individuala”, a mentionat Dong Jin Hyun, Head of Robotics Lab - Hyundai Motor Group.