Descoperă Hyundai Tucson.
Grila de tip cascada, noua forma a blocurilor optice cu LED, precum si bara de protectie fata inaltata contureaza personalitatea puternica a modelului. Partea din spate dispune de un design robust, cu doua esapamente, lampi cu forma unica si o bara puternic profilata.
PRETURI
Motorizare Echipare Pret lista Pret promotie Pret Program Hyundai 2020* Pret Program Remat 2020**
1.6 l, 132 CP, 2 WD, 6 MT, benzina, Comfort Comfort 22.324 € 18.219 € 16.720 € -
1.6 l, 132 CP, 2 WD, 6 MT, benzina, Style Style 24.812 € 20.468 € 18.969 € -
1.6 l, 177 CP, 4 WD, 6 MT, benzina, Style Style 28.620 € 24.990 € 23.491 € -
1.6 l, 177 CP, 4 WD, benzina, Style cu 7 DCT Style cu 7 DCT 30.048 € 26.180 € 24.681 € -
1.6 l, 177 CP, 4 WD, benzina, Premium cu 7 DCT Premium cu 7 DCT 32.190 € 29.631 € 28.132 € -
1.6 l, 177 CP, 4 WD, benzina, Luxury cu 7 DCT Luxury cu 7 DCT 36.950 € 34.867 € 33.368 € -
Preturile sunt exprimate in euro si contin TVA.
Hyundai Di-Bas isi rezerva dreptul de a modifica si de a actualiza preturile, fara un anunt in prealabil.

*Oferta supusa unor termene si conditii, valabila in limita stocului disponibil, in luna septembrie 2020. Valoare obtinuta prin scaderea din pretul de promotie a reducerii comerciale de 1.500 € (TVA inclus) oferite de Hyundai Di-Bas, calculate in euro. Pretul nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

**Oferta supusa unor termene si conditii, destinata persoanelor fizice, valabila pana la 30 septembrie 2020, in limita stocului disponibil. Valoare obtinuta prin scaderea din pretul de promotie a reducerii comerciale de 1.500 €, TVA inclus, oferita de catre Hyundai Di-Bas, calculata in euro si a contravalorii primei de casare de 6.500 RON, disponibila in PSIPAN, derulat de catre Administratia Fondului pentru Mediu si finantat din Fondul pentru Mediu. Pretul nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.
Dinamism si versatilitate.
Suprafetele rafinate si fluide, liniile bine definite si proportiile echilibrate confera modelului un aspect indraznet si atletic.
Design interior
In habitaclu descoperim materiale de calitate si un spatiu generos. Pentru mai mult confort, modelul este echipat cu scaune sport, care dispun de sisteme de ventilatie si de incalzire.
Spatiu de incarcare
ncarcat cu prea multe bagaje? Hyundai Tucson ofera un portbagaj incapator, cu un volum de minimum 513 litri. Suprafata poate fi extinsa pana la 1.503 litri, prin rabatarea banchetelor din spate.
Eleganta si confort
EXTERIOR
Design aerodinamic.
Aspectul elegant si atragator al modelului Tucson are si o latura practica. Modelul beneficiaza de un coeficient aerodinamic imbunatatit, care alaturi de baza masiva, confera stabilitate superioara la viteze mari. La obtinerea performantelor specifice au contribuit marginea barei de protectie frontala, montantul A mai putin curbat, terminatiile laterale ale barei de protectie spate, precum si optimizarile aerodinamice ale sasiului.
Sistem integrat de semnalizare

Pentru un plus de siguranta, Tucson este dotat cu un sistem de semnalizare integrat in retrovizoarele laterale, pentru a atrage atentia participantilor la trafic asupra intentiei de a schimba benzile de rulare.

Ornamente laterale

Confera o nota atletica modelului, completand aspectul impunator.

Eleron aerodinamic

Eleronul sporeste eficienta aerodinamica. In plus, stopul integrat avertizeaza conducatorii auto despre manevrele de franare ale autovehiculului.

INTERIOR
Sistem de ventilatie spate

Sistemul de ventilatie permite mentinerea temperaturii optime pentru pasagerii din spate.

Frana de mana actionata electric (EPB)

Usor de utilizat, frana de mana este activata prin apasarea unui buton.

Conectivitate

Modelul ofera porturi USB si AUX, pozitionate central.

SIGURANTA
Siguranta
O prioritate.
Sistem de asistenta la coliziune frontala (FCA) in oras si interurban
FCA este un sistem avansat de siguranta activa care alerteaza conducatorul auto in caz de urgenta si franeaza autonom daca este necesar. Cu ajutorul unei camere multifunctionale, sistemul de asistenta la coliziune frontala (FCA) cu detectare pietoni avertizeaza vizual si acustic conducatorul auto, aplicand automat o forta de franare a carei intensitate creste treptat, pentru a evita riscul unui accident sau pentru a reduce daunele atunci cand o coliziune este inevitabila.
Sistem de monitorizare a unghiului mort (BCW)
Senzorii sistemului monitorizeaza traficul, avertizand conducatorul auto in momentul in care participantii la trafic intra in unghiul mort al autovehiculului. Sistemul emite un semnal de alerta vizual, in oglinda retrovizoare corespunzatoare, si unul pe ecranul instrumentarului de bord. Daca un alt vehicul este detectat in momentul in care conducatorul auto semnalizeaza o schimbare a benzii de rulare sau un viraj, sistemul emite un semnal sonor.
Sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA)
Directia de rulare este schimbata fara semnalizare? Sistemul LKA va avertizeaza despre acest aspect printr-un semnal vizual dublat de unul sonor si corecteaza proactiv pozitia volanului pentru a mentine vehiculul pe mijlocul benzii sale de rulare.
Faruri cu iluminare laterala
Sistemul inteligent cu lumini autoadaptive sporeste siguranta in orice viraj. Lumina este orientata in functie de unghiul de rotire a volanului, imbunatatind vizibilitatea si timpul de raspuns al conducatorului auto.

Noile modele Hyundai, cu adevarat fantastice.

Te invitam la un Test Drive intr-unul dintre showroom-urile noastre Hyundai, pentru a redescoperi placerea de a conduce. Daca doresti mai multe informatii despre noile modele Hyundai, iti stam la dispozitie!
Programează un Test Drive