Design fluid si elegant.
Designul modelului atrage prin grila de tip cascada, de mari dimensiuni, incadrata de faruri, proiectoarele si luminile de zi cu aspect futurist.
Personalitate si dinamism.
Alaturi de designul remarcabil, Santa Fe este dotat cu o serie de tehnologii inteligente si propulsat de motoare imbunatatite, cu eficienta sporita.
Performante rutiere
Santa Fe este disponibil in versiunea de motorizare diesel si cu transmisie automata in opt trepte. Propulsoarele au fost modificate pentru a corespunde noilor standarde Euro 6C.
Functionalitate si confort
Intr-un mix de design si functionalitate, in habitaclu descoperim materiale de calitate si un spatiu generos. Vizibilitatea pentru partea din spate a fost imbunatatita prin extinderea suprafetei vitrate, geamurile secundare fiind marite cu 41%. Pentru al doilea rand de scaune, spatiul la picioare a crescut cu 38 mm, iar scaunele au fost inaltate cu 10 mm. Conducatorul auto si pasagerul din fata beneficiaza de scaune reglabile electric, cu 10 pozitii diferite. Pentru mai multa flexibilitate, spatiul pentru bagaje a crescut cu 40 de litri, ajungand la 625 de litri.
Descoperă Hyundai Santa Fe.
Sistem de tractiune integrala HTRAC
Santa Fe este echipat cu un sistem de tractiune integrala HTRAC (denumirea combina litera „H“ din „Hyundai“ si prima silaba a cuvantului „tractiune“), care presupune distributie electronica variabila a cuplului, in functie de viteza autovehiculului si de aderenta de care dispune fiecare roata. Aceasta este noua tehnologie 4x4 de la Hyundai, care controleaza distributia cuplului si a puterii de franare diferit pe cele doua punti, in functie de necesitate. Sistemul ofera suport conducatorului auto indiferent de conditiile meteo, chiar daca suprafata de rulare este acoperita cu zapada, reusind mereu sa imbunatateasca tinuta de drum si aderenta in viraje.
EXTERIOR
Eleganta si confort.
PERFORMANȚE
Suspensie fata tip McPherson
In modul Confort, acesta ofera stabilitate, 20% din cuplu fiind distribuit catre rotile din spate.
In modul Eco, HTRAC contribuie la imbunatatirea eficientei consumului de combustibil, distribuind intregul cuplu catre rotile din fata. In conditii de aderenta scazuta, sistemul distribuie automat forta catre toate cele patru roti.
In modul Sport, HTRAC ofera o accelerare superioara, prin distribuirea a 50% din cuplu catre rotile spate.
In modul Smart, sistemul se adapteaza stilului de condus si conditiilor rutiere in timp real, comutand automat intre Eco, Sport si Confort pentru a obtine performante optime.
SIGURANȚĂ
SIGURANTA, O PRIORITATE.
Protejeaza-i pe cei dragi.
Pornesti linistit la drum datorita sistemelor de siguranta integrate. In plus, pentru imbunatatirea rigiditatii torsionale si a comportamentului la impact, modelul incorporeaza in proportie de 57% otel de inalta rezistenta.
CONFORT
Sistem de ajustare si control scaune fata – opt moduri
Pentru un plus de confort, scaunele frontale sunt reglabile cu opt moduri.
Frana de mana actionata electric (EPB)
Usor de utilizat, frana de mana este activata prin simpla accesare a unui buton.
Controlul de la distanta al geamurilor
Ai lasat geamurile deschise? Nicio problema. Acestea pot fi inchise de la distanta prin actionarea butonului de blocare.
Geamuri electrice
Geamurile electrice pot fi actionate printr-o singura atingere, iar functia de siguranta inlatura posibilitatea unor accidentari la inchidere.
Ornament de protectie
Setul de protectie pentru praguri are rolul de a proteja impotriva zgarieturilor.
Functie de memorare pentru scaunul conducatorului auto
Conducatorul auto si pasagerul fata beneficiaza de scaune reglabile electric, cu 10 pozitii diferite.
Sistem de sase airbaguri
Pornesti linistit la drum datorita sistemelor de siguranta integrate, printre care cele sase airbag-uri: doua frontale, doua laterale si doua cortina, care asigura protectia de jur imprejurul habitaclului.

Noile modele Hyundai, cu adevarat fantastice.

Te invitam la un Test Drive intr-unul dintre showroom-urile noastre Hyundai, pentru a redescoperi placerea de a conduce. Daca doresti mai multe informatii despre noile modele Hyundai, iti stam la dispozitie!
Programează un Test Drive