Alegerea potrivită.
Hyundai i20 vine cu tot ce ti-ai putea dori de la noua ta masina - de la designul expresiv, caracteristicile de siguranta si conectivitate, pana la interiorul spatios.
Design exterior
Dinamic și expresiv.
Liniile elegante subliniaza exteriorul rafinat, accentuat de proportii echilibrate. Partea frontala integreaza grila de tip cascada, element din noua identitate vizuala a marcii. Pentru a imbunatati eficienta aerodinamica, proiectoarele de ceata au fost redesenate.

Grilă de tip cascadă

Grila frontala de tip cascada, inspirata de fluiditatea otelului topit, confera autovehiculului un aspect dinamic si o identitate puternica.

Design interior
Confort și eleganță.
Cu un habitaclu spatios si confortabil, i20 ofera si un portbagaj cu o capacitate substantiala de 326 litri (VDA). „Blue" propune o insertie de culoare albastra care traverseaza plansa de bord si accentueaza manerele portierelor. „Red Point" si „Blue Point" ofera posibilitatea clientilor de a personaliza habitaclul cu accente rosii sau albastre.
Odata instalati la bord, va veti simti ca acasa. Interiorul integreaza tendintele actuale de design ale gamei Hyundai, cu materiale de calitate, placute la atingere.
Siguranță
Pachetul Hyundai SmartSense.
Pentru a respecta standardele europene de siguranta, pachetul Hyundai SmartSense, disponibil pentru noul model, integreaza cele mai recente sisteme de siguranta: asistenta la coliziune frontala (FCA), asistenta pentru faza lunga (HBA), asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA), sistem de atentionare a conducatorului auto (DAW), precum si sistem inteligent de avertizare asupra limitei de viteza (ISLW).
Performanță
Eficiență sporită.
i20 este disponibil in doua versiuni de motorizare pe benzina: Kappa 1 litru T-GDi (disponibil pe intreaga gama i20) - 74 kW/ 100 CP - cu transmisie manuala in 5 trepte ce poate fi asociat si transmisiei cu dublu ambreiaj in 7 trepte – o premiera Hyundai pentru gama i20; Kappa 1,2 litri (disponibil pe versiunile in cinci usi si Coupe in trei usi) - 55 kW/ 75 CP sau 62 kW/ 84 CP, ambele asociate cutiei manuale in 5 trepte. Sistemul Idle Stop and Go (ISG), o dotare standard pe gama i20, contribuie la reducerea consumului de carburant, a emisiilor de CO2 si la cresterea eficientei. Economia de carburant rezultata in urma utilizarii ISG va fi evidenta mai ales in conditii de rulare urbana, sistemul oprind automat motorul atunci cand vehiculul stationeaza. Motorul 1,0 T-GDI este echipat cu un filtru de particule incorporat, care contribuie la imbunatatirea performantelor ecologice. Gama de motorizari i20 raspunde reglementarilor Euro 6d - TEMP.

Tehnologie cu dublu ambreiaj

Transmisia cu dublu ambreiaj (DCT) in 7 trepte ofera beneficii considerabile atat in ceea ce priveste performanta, cat si eficienta consumului de carburant.

Suspensie fata tip McPherson

Designul imbunatatit al suspensiei fata ofera un raspuns mai precis, pentru o calatorie mai confortabila.

Semnalizarea opririi in caz de urgenta (ESS)

In cazul unei opriri de urgenta, autovehiculul semnalizeaza automat, prin aprinderea avariilor, pentru a preveni ceilalti conducatori auto din trafic si a evita o coliziune din spate.

Sistem de monitorizare a presiunii in anvelope (TPMS)

Sesizeaza si notifica scaderea presiunii in oricare dintre anvelope, afisand informatiile pe instrumentarul de bord.

Sistem de sase airbag-uri

Pornesti linistit la drum datorita sistemelor de siguranta integrate, printre care cele sase airbag-uri: doua frontale, doua laterale si doua cortina, care asigura protectia de jur imprejurul habitaclului.

Noile modele Hyundai, cu adevarat fantastice.

Te invitam la un Test Drive intr-unul dintre showroom-urile noastre Hyundai, pentru a redescoperi placerea de a conduce. Daca doresti mai multe informatii despre noile modele Hyundai, iti stam la dispozitie!
Programează un Test Drive